Naar boven

Thule Rain Blocker G2 zijwand X-small - Uitval 2.00 m

Omschrijving

Deze Rain Blocker is speciaal geschikt voor gebruik aan het luifel 5102 van Thule Omnistor. Dit luifel met een uitval van 2 meter wordt vaak gemonteerd op kampeerbusjes zoals bijvoorbeeld van Volkswagen.
Als het luifel op dergelijke kampeerbusjes uitstaat dan is de hellingshoek aanzienlijk minder dan bij een grotere of hogere camper. Om die reden is de hellingshoek/schuinte van dit zijpaneel maar 21 cm.
De montage gaat snel en eenvoudig. De voorwanden schuiven in de voorlijst van de luifel en de zijwanden in een aluminium spanstang, die wordt meegeleverd bij het zijpaneel en gemonteerd wordt tussen de cassette en voorlijst van de luifel. U kunt ze ook gemakkelijk combineren met andere Thule panelen. Omdat dit paneel is gemaakt van luchtdoorlatend doek beschermt hij u tegen zon en laat hij tegelijkertijd licht en een briesje binnen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Wit/grijs
Materiaal PVC
Afmetingen & gewicht
Eigen gewicht  4 kg
Breedte 200 cm
Hoogte 220 cm
Hellingshoek 21 cm
Montagehoogte 1,80 - 1,99 m

Video

Art.nr:
9319300
Merk:
Magazijn werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden in het magazijn is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling in de webshop te plaatsen.
274,00 219,00
Momenteel niet op voorraad in de webshop
Welk Thule Omnistor accessoire heb ik nodig?
In plaats van het gebruik van een voortent kan een luifel een handige snellere oplossing zijn. Echter, zijn er veel verschillende varianten en hebben deze luifels ook nog eens verschillende opties aan zijwanden en extra's om nog meer comfoor te bieden. In deze blog zullen uitgebreid de verschillende luifeltypen worden behandeld. Ook is er een handige maattabel te vinden om de juiste zij/voorwand voor uw Thule Omnistor te kunnen kiezen.

Lees hier de blog met handige maattabel
Deel dit artikel

Combineer met