Naar boven

Thule Caravan Superb XT Short version fietsendrager - zwart

Omschrijving

Lekker fietsen op vakantie? Neem dan uw fietsen mee met de Thule Caravan Superb XT Short zwart. Met deze fietsendrager van Thule vervoert u uw fietsen snel, veilig en gemakkelijk. De Superb XT Short kan zowel op normale als op korte dissels gemonteerd worden, dus hij is geschikt voor vrijwel elke caravan. Eenmaal op bestemming kunt u de auto lekker laten staan!

Fietsendrager voor de caravandissel

Met de Thule Caravan Superb XT Short zwart neemt u uw fietsen met het grootste gemak mee. Deze fietsendrager voor de caravan kan tot wel 60 kg dragen. Hij is dus sterk genoeg om twee elektrische fietsen te vervoeren. De Superb XT Short is geschikt voor normale én korte dissels, waardoor hij op zo goed als elke caravan past. De SuperB short is wel special gemaakt voor caravans met een korte dissel, de rails waar de fietsen in staan liggen dichterbij elkaar dan bij de normale Thule Caravan SuperB fietsendrager. Verder profiteert u met deze fietsendrager van het unieke Tilt-Stop systeem. Hiermee kunt u de fietsendrager zelfs wanneer hij beladen is kantelen en kun u gemakkelijk bij uw spullen in de disselkast. Dankzij de instelbare kantelhoek bepaalt u zelf hoe ver hij gekanteld wordt. De Caravan Superb XT Short zwart is uitgevoerd in het zwart, waardoor hij uw caravan een sportieve uitstraling geeft.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2 (ook e-bikes)
  • Maximaal draaggewicht: 60 kg
  • Geschikt voor e-bike
  • Volledig kantelbaar
  • Montageplaats: dissel
  • Veilig en eenvoudig

De Thule Caravan Superb XT Short zwart is voorzien van afstandhouders die de fietsen goed op hun plek houden. De verstelbare, met zacht materiaal beklede afstandhouders kunnen gemakkelijk van links naar rechts worden verplaatst zodat ze in één lijn staan met uw fietsframe. Dankzij de geïntegreerde sloten zijn uw fietsen meteen goed beveiligd zijn. Daarnaast heeft de fietsendrager een verlaagd platform. Het lagere zwaartepunt is niet alleen veiliger tijdens het rijden, maar vergemakkelijkt ook het laden van de fietsen. Het kantelbare platform kan handmatig vergrendeld worden in de beginpositie, zodat uw fietsen veilig en stabiel vervoerd worden. Ook de verstelbare fietswielhouders zorgen ervoor dat uw fiets perfect staat.

Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Draagt u uw fiets liever op de achterwand of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten.

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Zwart
Materiaal Aluminium
Afmetingen & gewicht
Hoogte 37 cm
Breedte 65 cm
Lengte 133 cm
Eigen gewicht 9,6 kg
Maximaal toelaatbaar gewicht 60 kg
Overige specificaties 
Railsafstand tot 28 cm
Kantelbaar Ja
Geschikt voor E bikes Ja (2)
Afsluitbare frameklemmen Ja