Naar boven

TEUN Allasio tentlamp oplaadbaar

Omschrijving

De TEUN oplaadbare Allasio tentlamp zal een ieder verbazen met zijn multifunctionaliteit. Deze tentlamp heeft t.a.v. de verlichting 4 mogelijkheden. Met de aan en uit knop schakelt u als eerste de heldere "koele" verlichting in. Prima licht om bij te lezen of om een spelletje te doen. Drukt u nogmaals op de schakelaar dan schakelt er een "warm" geel sfeervol licht in. Prima verlichting voor een gezellige avond in de tent of voor op de campingtafel voor de tent of caravan. Vervolgens kunnen deze 2 verlichtingen ook samen ingeschakeld worden (1000 lumen) en als laatste zit er nog een knipperlicht functie op de Allasio.
De Allasio heeft een stevige stootvaste ABS kunststof behuizing en wordt geleverd inclusief een USB kabel met tevens een micro USB aansluiting.
De TEUN Allasio heeft nog meer gebruiksvriendelijke mogelijkheden. Zo kunt u de lamp als staand model op tafel gebruiken. Door de 8 rubberen voetjes aan de onderzijde staat deze lamp super stevig en zal niet wegschuiven.De stalen beugel maakt het makkelijk om de lamp simpel te dragen. Draait u de kap eraf en keert u de lamp om dan kunt u deze d.m.v. de musketonhaak, aan de onderzijde,  ophangen en heeft u dus een hangend model tentlamp.
De Allasio, een prima lamp voor in de tent of voor op en rond de caravan tijdens uw vakantie.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Groen/zwart
Materiaal  ABS kunststof en metaal
Afmetingen & gewicht
Hoogte met kap  18,5 cm
Hoogte zonder kap 12 cm 
Diameter ∅ 9,5 cm
Gewicht 490 gr
Technische specificaties
Voeding Lithium batterij  4000mAh
Vermogen 3,7V
Lichtbron LED
Gebruiksduur  ± 2-3 uur (1000 lumen)