Naar boven

Thetford toiletzit verhoger C2/C3/C4 - wit

Omschrijving

Heeft u een C2/3/4 cassettetoilet van Thetford? Met deze toiletverhoger maakt u het toilet eenvoudig hoger, waardoor u makkelijker kunt gaan zitten en weer opstaan. Hij past perfect op uw Thetford cassettetoilet!

Maak uw toilet 7 cm hoger

Vindt u uw cassettetoilet van Thetford eigenlijk net te laag? Dat probleem is zo opgelost met deze toiletverhoger. Na een eenvoudige installatie is uw toilet meteen zo’n 7 cm hoger. Die extra hoogte maakt het net even wat makkelijker om te gaan zitten en weer op te staan. De toiletverhoger is van dezelfde hoge kwaliteit als uw Thetford-toilet en sluit ook qua stijl perfect aan. De installatie duurt slechts een paar seconden. U hoeft alleen maar de bril en het deksel te verwijderen en de toiletverhoger op het cassettetoilet te plaatsen. Vervolgens plaatst u de bril en de deksel weer terug en is het toilet klaar voor gebruik!

Belangrijkste voordelen

Verhoogt de zithoogte met 7 cm
Eenvoudige installatie
Past perfect op Thetford C2/3/4 cassettetoiletten

De Thetford C2/3/4 toiletten zijn van hoge kwaliteit. Ze hebben een stil maar krachtig spoelsysteem dat de hele pot bereikt. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzaam kunststof en zijn ze eenvoudig en handig te legen. Met een wc in uw eigen voertuig profiteert u van veel gemak. U kunt naar elke bestemming reizen, omdat u ook op plekken waar geen sanitair beschikbaar is nog steeds naar de wc kunt! U houdt uw toilet in optimale staat door gebruik te maken van de toiletverzorgingsproducten van Thetford. Ook is het belangrijk om Thetford Aqua Soft toiletpapier te gebruiken om verstoppingen te voorkomen en de levensduur van uw cassettetoilet te verlengen.

Deze toiletverhoger maakt het eenvoudiger om op het toilet te gaan zitten of om op te staan. Ook voor andere modellen van de Thetford cassettetoiletten is er een toiletverhoger beschikbaar.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Afmetingen & gewicht
Hoogte winst 7 cm 
Overige specificaties 
Werkt in combinatie met Thetford C2/3/4 links en rechts model
Art.nr:
1304800
Merk:
Voorraad:
Op voorraad in de webshop
Levertijd:
1 - 2 werkdagen
Deel dit artikel

Combineer met

Anderen bestelden ook