Naar boven

Thule Omnistor 6300 luifel - antraciet

Omschrijving

Op de camping is er niets fijner dan ontspannen met heerlijk weer. Om uit de felle zon te zitten is het monteren van een luifel op het dak van uw voertuig een ideale oplossing. Met de Thule Omnistor 6300 dakluifel creëert u in een handomdraai een schaduwplekje om lekker te relaxen.

Ontspannen in de schaduw
Tijdens uw vakantie is het fijn om naast uw voertuig uit rusten in de schaduw. In dat geval biedt een dakluifel uitkomst. De Thule Omnistor dakluifel 6300 voor de caravan of camper is verkrijgbaar in 9 lengtes tussen 2,60 m en 5 m, met een maximum uitval van 2,50 m. De cassette van dit model is verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium en antraciet, en het doek in de trendy kleuren Mystic Grey en Sapphire Blue. De knikarmen van de Omnistor 6300 zijn zeer stevig: ze zijn uitgerust met geïntegreerde spanarmen, waardoor het luifeldoek perfect op te spannen is. Ook bieden ze een hogere windweerstand. De voorlijst is voorzien van een geïntegreerde aansluiting, zodat u er een optionele derde steunpoot op aan kunt sluiten voor nog meer stabiliteit. Het pvc-doek bestaat uit 5 lagen en is uv-bestendig, waterdicht, afwasbaar, duurzaam en krasbestendig.

Belangrijkste voordelen
Perfecte doekspanning
Verkrijgbaar in 9 lengtes tussen 2,60 m en 5 m, uitval tot 2,50 m
Handmatige bediening, optioneel met motor

Hoe u uw dakluifel gebruikt
U kunt de Omnistor 6300 handmatig bedienen, maar u kunt er bij luifellengtes vanaf 3 m ook voor kiezen om er een motor op te plaatsen. Hiermee opent u de dakluifel zonder moeite met de drukknop. Het gebruiksvriendelijke Thule Quick Lock Systeem helpt u om de steunpoten op de juiste hoogte aan te passen. Dankzij het Pitch Systeem kunt u de hellingshoek instellen, zodat u de deur van uw voertuig kunt openen bij een uitgedraaide luifel. Uw cassetteluifel heeft weinig onderhoud nodig. De geïntegreerde regengoot in de voorlijst voert bij regen het water goed af en is bovendien handig bij het reinigen van uw luifeldoek. Om hem schoon te maken kunt u de bijbehorende pvc-cleaner gebruiken, waarmee de kleur van het doek goed behouden blijft.

Met de Thule Omnistor 6300 dakluifel zit u lekker beschut. Voor nog meer bescherming tegen de zon kunt u uw luifel uitbreiden met een Sun Blocker. Of kies voor een Rain Blocker, waarmee u voorbereid bent op regen en wind, zonder uw uitzicht te beperken. Beide accessoires zijn gemakkelijk aan de zijkant en/of voorkant van uw luifel te bevestigen.

LET OP: De weergegeven prijs is exclusief montagekosten en exclusief adapters, neem voor informatie en montage mogelijkheden contact op met een TEUN winkel bij u in de buurt via het contactformulier.

Breedte Uitval Gewicht
260 cm 200 cm 20,6 kg
300 cm 250 cm 24,1 kg
325 cm 250 cm 25,1 kg
350 cm 250 cm 26,8 kg
375 cm 250 cm 28,5 kg
400 cm 250 cm 30,5 kg
425 cm 250 cm 31,8 kg
450 cm 250 cm 33 kg
500 cm 250 cm 35,6 kg

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur cassette Antraciet
Kleur doek Mystic grijs
Materiaal doek PVC
Materiaal cassette aluminium
Afmetingen & gewicht 
Gewicht 20,6 kg - 35,6 kg 
Uitval 200 cm - 250 cm 
Breedte 260 cm - 500 cm 
Overige specificaties  
Montage Dakmontage
Zijwanden mogelijk Ja, Sun Blocker - Rain Blocker - Viewblocker
Voorwanden mogelijk Ja, Sun Blocker - Rain Blocker
Art.nr:
9734470
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Welk Thule Omnistor accessoire heb ik nodig?
In plaats van het gebruik van een voortent kan een luifel een handige snellere oplossing zijn. Echter, zijn er veel verschillende varianten en hebben deze luifels ook nog eens verschillende opties aan zijwanden en extra's om nog meer comfoor te bieden. In deze blog zullen uitgebreid de verschillende luifeltypen worden behandeld. Ook is er een handige maattabel te vinden om de juiste zij/voorwand voor uw Thule Omnistor te kunnen kiezen.

Lees hier de blog met handige maattabel
Deel dit artikel

Combineer met

Anderen bestelden ook