Naar boven

Teun koelbox K26 12V/230V - 26 liter

Omschrijving

Op zoek naar een lichtgewicht koelbox om mee te nemen tijdens dagjes weg? Dan is deze TEUN K26 thermo-elektrische koelbox de ideale keus! Hij koelt tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur en is daardoor ook geschikt voor vakantiebestemmingen met milde temperaturen. De TEUN K26 houdt tot 26 L inhoud koel, zowel onderweg als op de bestemming.

Thermo-elektrische koelbox 12 V en 230 V

Kies je voor de thermo-elektrische koelbox van TEUN ? Dan kies je voor een koelbox die ideaal is voor dagjes weg. Neem hem eenvoudig mee naar bijvoorbeeld het strand of een picknick, dankzij zijn lichte gewicht van 4,5 kg. De koelcapaciteit van de TEUN K26 is  ook geschikt voor vakantiebestemmingen met milde zomertemperaturen. De draagbare elektrische koelbox met 12 V en 230 V aansluiting koelt namelijk tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur. Vervolgens zorgt de hoogwaardige isolatie ervoor dat de bereikte temperatuur lang behouden blijft. Desondanks raden we aan om drink- en etenswaren gekoeld in de koelbox te stoppen. Zo haal je alles uit het koelvermogen en voorkom je onnodig energieverbruik. De elektrische koelbox beschikt ook over een energiebesparende eco-stand.

Belangrijkste voordelen

Koelt tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur
Perfect voor dagjes weg en milde zomers
Met 12 V en 230 V aansluiting
Eco-stand voor lager stroomverbruik
Inhoud: 26 L (geschikt voor 1,5 L flessen)
Afmetingen: 45,7 x 39 x 30 cm (hxbxd)
Keep it cool: 20 °C onder omgevingstemperatuur

Je vakantie of dagje uit begint op de weg ernaartoe! Geniet met deze koelbox onderweg al van koele drankjes en verse etenswaren. De thermo-elektrische koelbox werkt met de bijgeleverde autolader uitstekend als autokoelbox (12 V). Door het compacte formaat neemt hij weinig kostbare ruimte in beslag. Daarnaast kun je de koelbox bij aankomst op de bestemming ook op een stopcontact aansluiten (230 V). Zo blijft de inhoud, tot 26 L, heerlijk koel. Wil je liever wat hapjes warmhouden? Zet de switch dan over naar ‘hot’ om de koelbox op verwarmen te zetten.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Two tone grijs
Materiaal Kunststof behuizing 
Afmetingen & gewicht
Hoogte 45,7 cm
Breedte 39 cm
Diepte 30 cm
Inhoud 26 L
Eigen gewicht  4,5 kg
Overige specificaties
Electrische voeding  12V of 230V
Energielabel A++
Art.nr:
1609100
Merk:
Wat zijn de verschillende koelboxtechnieken?
Er bestaan veel verschillende soorten koelbox technieken. Denk aan thermo-elektrisch, hybride of compressor. Wat precies de verschillen zijn en welke het beste bij u zou passen wordt in deze blog uitgelegd.
Lees hier de blog
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook