Naar boven

Mestic MTEC 25 thermo elektrische koelbox AC/DC

Omschrijving

Onderweg én op je vakantiebestemming genieten van een koud drankje? Dat kan met de MTEC-25 van Mestic. In deze koelbox houd je tot 23 liter aan inhoud lekker koel. Je kan hem aansluiten op 12 V en op 230 V. Laat het warme weer maar komen!

Vers eten en koele drankjes met jouw MTEC-25 koelbox

Ga je op vakantie naar de camping of gewoon een gezellig dagje uit? Met de MTEC-25 koelbox van Mestic houd je overal jouw eet- en drinkwaren gekoeld. De koelbox werkt op stroom en koelt tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur. De hoogwaardige isolatie zorgt er ook nog eens voor dat de bereikte temperatuur lange tijd behouden blijft. Je kunt hem dus de natuur in meenemen om te genieten van een lekkere picknick. Hij weegt maar 4 kg, dus het meedragen is geen probleem! Wel belangrijk om te weten: om de koelbox optimaal te laten presteren stopt je jouw producten al koel in de koelbox. Zo bereik je het beste resultaat.

Belangrijkste voordelen

  • Koelt tot 20 °C onder omgevingstemperatuur
  • Aan te sluiten op 12 V en 230 V
  • Inhoud: 23 liter


Keep it cool, onderweg en op de camping

Je vakantie begint al onderweg! Toch kan de autorit lang duren in een warme auto. Dan is het heerlijk als je onderweg van een koud drankje of verse sandwich kunt genieten. De MTEC-25 werkt zowel op 12 V als op 230V. Hij functioneert dus prima als autokoelbox met de bijgeleverde carplug. Door het compacte formaat van 40,7 x 39 x 30 cm (hxbxd) neemt hij weinig kostbare ruimte in beslag. Eenmaal aangekomen op je bestemming sluit je hem met de stekker aan op 230 V om al je drankjes, groenten en andere eet- en drinkwaren koel te bewaren. Let op dat de koelbox tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur koelt, waardoor hij minder geschikt is bij tropische temperaturen. Wil je liever wat hapjes warm houden? Zet de switch dan over naar ‘hot’ om de koelbox op verwarmen te zetten.

De MTEC-25 koelbox is klein en dankzij de carplug ideaal voor onderweg. Het is de ideale koelbox voor dagjes uit en functioneert op je vakantiebestemming bij mildere temperaturen als een prima koelkast. Dat wordt uitgebreid genieten van heerlijk verfrissende drankjes onder de zon!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Grijs/zwart
Materiaal Kunststof
Afmetingen & gewicht
Hoogte  40,7 cm
Breedte 39 cm
Diepte 30 cm
Eigen gewicht 4 kg
Inhoud 23 L
Snoerlengte 1,4 m
Technische specificaties  
Aansluitspanning  12V en 230V
Temperatuurbereik koelt tot 20 graden onder
omgevingstemperatuur
Koeltechniek Thermo elektrisch
Overige specificaties   
Eco functie Ja
Verwarmingsfunctie Ja
Vriesfunctie Nee
Energielabel  A++

 

Art.nr:
1502910
Merk:
Wat zijn de verschillende koelboxtechnieken?
Er bestaan veel verschillende soorten koelbox technieken. Denk aan thermo-elektrisch, hybride of compressor. Wat precies de verschillen zijn en welke het beste bij u zou passen wordt in deze blog uitgelegd.
Lees hier de blog
Deel dit artikel