Naar boven

Mestic MTEC-28 thermo elektrische koelbox AC/DC

Omschrijving

Met de MTEC-28 koelbox van Mestic houd je tot 26 liter aan eet- en drinkwaren koel. De box is aan te sluiten op een stopcontact én in de auto. Verfrissende drankjes en een vers tussendoortje zijn dus altijd dichtbij!

Vers eten en koele drankjes met jouw MTEC-28 koelbox

De MTEC-28 koelbox heeft een full foam isolatie waardoor de dikte van de isolatie overal gelijk is, ook in de hoeken en op de bodem. Hierdoor houdt hij je eten en drinken goed koud met een koeltemperatuur tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur. Denk er wel aan om je producten al gekoeld in de koelbox te stoppen, zodat de koelprestaties het best tot hun recht komen. Je kunt tot 26 liter kwijt in de MTEC-28. Hoewel de koelbox van klein formaat is, is hij is groot genoeg voor 1,5 liter flessen. Met zijn lage gewicht van 4,5 kg is hij ook ideaal om mee te nemen bij dagjes uit! Een handig extraatje: in de deksel zit een vak dat speciaal ontworpen is om de snoeren in op te bergen. Zo heb je geen last van het snoer als je de koelbox draagt en raakt je hem niet snel kwijt.

Belangrijkste voordelen

  • Koelt tot 20 °C onder omgevingstemperatuur
  • Aan te sluiten op 12 V en 230 V
  • Inhoud: 26 liter


Keep it cool, onderweg en op de camping

Met de MTEC-28 geniet je niet alleen op je bestemming van gekoeld eten en drinken, maar ook onderweg. Hij werkt zowel op 230 V als op 12 V en functioneert dus prima als autokoelbox. Veel ruimte neemt hij niet in beslag met zijn compacte formaat van 45,7 x 39 x 30 cm (hxbxd). Tijdens de autorit geniet je dus van koele drankjes en je boterhammen blijven lekker vers. Op je bestemming aangekomen sluit je hem gemakkelijk met de stekker aan op 230 V. Bij mildere temperaturen (tot 24 °C) is hij geschikt om op de camping te gebruiken als koelkast voor je producten. Wil je liever wat hapjes warm houden? Zet de switch dan over naar ‘hot’ om de koelbox op verwarmen te zetten.

Kortom, de MTEC-28 koelbox is ideaal voor op de camping, dagjes uit en onderweg. Geniet van heerlijk verfrissende drankjes onder de zon!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
Afmetingen & gewicht
Hoogte 45,7 cm
Breedte 39 cm
Diepte 30 cm
Eigen gewicht 4,5 kg
Inhoud 26 L
Snoerlengte 1,4 m 
Technische specificaties  
Aansluitspanning V 12v en 230v
Temperatuurbereik koelt tot 20 graden onder
omgevingstemperatuur
Koeltechniek Thermo elektrisch
Overige specificaties   
Eco functie Ja
Verwarmingsfunctie Ja
Vriesfunctie Nee
Wielen  Nee
Energielabel A++

 

Art.nr:
1502920
Merk:
Wat zijn de verschillende koelboxtechnieken?
Er bestaan veel verschillende soorten koelbox technieken. Denk aan thermo-elektrisch, hybride of compressor. Wat precies de verschillen zijn en welke het beste bij u zou passen wordt in deze blog uitgelegd.
Lees hier de blog
Deel dit artikel