Naar boven

Thule Omnistor 6300 Ducato luifel - anodized

Omschrijving

Op de camping is er niets fijner dan ontspannen met heerlijk weer. Om uit de felle zon te zitten is het monteren van een luifel op het dak van uw Ducato kampeerbus een ideale oplossing. Met de Thule Omnistor 6300 dakluifel creëert u in een handomdraai een schaduwplekje om lekker te relaxen.

Ontspannen in de schaduw

Tijdens uw vakantie is het fijn om naast uw voertuig uit rusten in de schaduw. In dat geval biedt een dakluifel uitkomst. De Thule Omnistor dakluifel 6300 voor de Ducato kampeerbus is verkrijgbaar in 3 lengtes tussen 3,25 m en 4 m, met een maximum uitval van 2,50 m. De cassette van dit model is verkrijgbaar in de kleuren aluminium/zwart, aluminium en antraciet. Het doek heeft de trendy kleur Mystic Grey. De knikarmen van de Omnistor 6300 zijn zeer stevig: ze zijn uitgerust met geïntegreerde spanarmen, waardoor het luifeldoek perfect op te spannen is. Ook bieden ze een hogere windweerstand. De voorlijst is voorzien van een geïntegreerde aansluiting, zodat u er een optionele derde steunpoot op aan kunt sluiten voor nog meer stabiliteit. Het pvc-doek bestaat uit 5 lagen en is uv-bestendig, waterdicht, afwasbaar, duurzaam en krasbestendig.

Belangrijkste voordelen

  • Perfecte doekspanning
  • Verkrijgbaar in 3 lengtes tussen 3,50 m en 4 m, uitval van 2,50 m
  • Handmatige bediening
  • Geschikt voor Fiat Ducato - Peugeot Boxer - Citroen Jumper - VW Crafter

Hoe u uw dakluifel gebruikt

Deze Omnistor 6300 is handmatig te bedienen. Het gebruiksvriendelijke Thule Quick Lock Systeem helpt u om de steunpoten op de juiste hoogte aan te passen. Dankzij het Pitch Systeem kunt u de hellingshoek instellen, zodat u de deur van uw voertuig kunt openen bij een uitgedraaide luifel. Uw cassetteluifel heeft weinig onderhoud nodig. De geïntegreerde regengoot in de voorlijst voert bij regen het water goed af en is bovendien handig bij het reinigen van uw luifeldoek. Om hem schoon te maken kunt u de bijbehorende pvc-cleaner gebruiken, waarmee de kleur van het doek goed behouden blijft.

Met de Thule Omnistor 6300 dakluifel zit u lekker beschut naast uw Ducato kampeerbus. Voor nog meer bescherming tegen de zon kunt u uw luifel uitbreiden met een Sun Blocker. Of kies voor een Rain Blocker, waarmee u voorbereid bent op regen en wind, zonder uw uitzicht te beperken. Beide accessoires zijn gemakkelijk aan de zijkant en/of voorkant van uw luifel te bevestigen.


LET OP: De weergegeven prijs is exclusief montagekosten maar inclusief adapters, neem voor informatie en montage mogelijkheden contact op met een TEUN winkel bij u in de buurt via het contactformulier.

Breedte Uitval Gewicht
325 cm 250 cm 25,1 kg
375 cm 250 cm 28,5 kg
400 cm 250 cm 30,5 kg

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur cassette Anodized grijs
Kleur doek  Mystic grijs
Materiaal cassette aluminium
Materiaal doek PVC
Afmetingen & gewicht
Gewicht 25,1 - 30,5 kg
Uitval 250 cm
Breedte 325 - 375 - 400 m
Overige specificaties
Zijwanden mogelijk Ja, Sun Blocker - Rain Blocker 
Voorwanden mogelijk Ja, Sun Blocker - Rain Blocker 
Art.nr:
9734670
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Welk Thule Omnistor accessoire heb ik nodig?
In plaats van het gebruik van een voortent kan een luifel een handige snellere oplossing zijn. Echter, zijn er veel verschillende varianten en hebben deze luifels ook nog eens verschillende opties aan zijwanden en extra's om nog meer comfoor te bieden. In deze blog zullen uitgebreid de verschillende luifeltypen worden behandeld. Ook is er een handige maattabel te vinden om de juiste zij/voorwand voor uw Thule Omnistor te kunnen kiezen.

Lees hier de blog met handige maattabel
Deel dit artikel

Combineer met

Anderen bestelden ook