Naar boven

Gimeg 4-pits kooktoestel beveiligd - grijs

Omschrijving

Met dit ruime vierpits kooktoestel van Gimeg maakt u op vakantie de lekkerste maaltijden klaar. Dit gaskooktoestel is zeer veilig te gebruiken en maakt koken op de camping net zo makkelijk als thuis.

Vierpits kooktoestel voor de camping

Dit kooktoestel van Gimeg heeft vier branders voor een optimale kookervaring. Twee extra krachtige 2,2 kw branders en twee 1,2 kw branders. Ook is het kooktoestel voorzien van twee stabiele pannendragers, waar u wel vier flinke pannen tegelijkertijd op kwijt kunt. Dankzij de ingebouwde elektronische batterijontsteking ontsteekt u het toestel veilig en eenvoudig. De geïntegreerde thermische beveiliging zorgt ervoor dat de gastoevoer automatisch afgesloten wordt wanneer de vlam dooft, zodat er geen gas ontsnapt. Nog meer veiligheid wordt geboden door de antislipvoetjes aan de onderkant van het kooktoestel die ervoor zorgen dat het toestel stabiel op zijn plek blijft staan.

Belangrijkste voordelen

Twee 2,2 kw branders
Twee 1,2 kw branders
Elektronische batterijontsteking
Geïntegreerde thermische beveiliging
Antislipvoetjes
Zo gebruikt u dit gaskooktoestel

Dit kooktoestel voor de camping is voorzien van een deksel waarmee u het toestel af kunt dekken wanneer u het niet gebruikt. Hiermee heeft u meer aanrechtruimte. Als u gaat koken, opent u het deksel waarmee en profiteert u meteen van een windscherm. Het deksel zorgt ervoor dat de vlam niet uit kan waaien! Door middel van een schroef- of slangpilaaraansteking kunt u het gastoestel aansluiten op een propaan of butaan gasfles. Eenmaal aangesloten op gas, kunt u het kooktoestel gebruiken en de lekkerste maaltijden klaarmaken. Bent u klaar met koken? Dan maakt u het toestel gemakkelijk schoon dankzij de afneembare pannendrager en geëmailleerde onderdelen.

Met de kooktoestellen van Gimeg is koken op de camping net zo leuk en eenvoudig als thuis. Dit vierpits kooktoestel biedt ruimte aan meerdere pannen tegelijkertijd. Wat zet u op tafel?

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Grijs
Materiaal Staal
Aantal branders 4
Afmetingen & gewichten
Diepte 51 cm
Breedte 51 cm
Hoogte 10 cm
Gewicht 4,5 kg
Technische specificaties
Brandstof type Propaan/butaan
Brandstof verbruik 582 gram/uur
Werkdruk 30mbar
Vermogen 2 x 2,2 Kw + 2 x 1,2 Kw (totaal 6,8 W)
Ontstekingstype Batterij
Veiligheidsvoorziening Anti-slip voetjes en thermokoppel
Art.nr:
5129640
Merk:
Deel dit artikel

Combineer met

Anderen bestelden ook

Ook interessant