Naar boven

Mestic MWC-150 RVS waterkoker 1,5 L

Omschrijving

Met de Mestic Waterkoker RVS MWC-150 zet je op vakantie een heerlijke kop thee. Dankzij de grote inhoud kun je in één keer een grote kan zetten! Deze draadloze rvs waterkoker is dankzij het lage wattage ideaal voor op de camping. Zo geniet je waar je maar wilt van een heerlijk warm drankje.

Enjoy your breakfast

Een ontbijtje is niet compleet zonder een lekkere kop thee. Met de Mestic Waterkoker RVS MWC-150 zet je zo een kan thee voor het hele gezin. Dit model heeft een ruime inhoud van 1,5 liter, waardoor je heel wat koppen vol kunt schenken. De waterkoker is draadloos, dus je kunt hem makkelijk van het voetstuk afnemen om de theekoppen te vullen. De koker heeft indicatieverlichting waaraan je kunt zien of hij aan of uit staat. Wanneer het water kookt, slaat de waterkoker automatisch af. Verder is de bodemplaat 360° draaibaar. De Mestic Waterkoker MWC-150 is dus in iedere mogelijke positie terug te zetten. Met deze camping waterkoker ben je van alle gemakken voorzien.

Belangrijkste kenmerken

  • Automatische afslag
  • Droogkookbeveiliging
  • Indicatielampje
  • Vulstand indicator
  • Vermogen: 1000 watt
  • Inhoud: 1,5 liter


Dé waterkoker voor de camping

De meeste campings bieden de mogelijkheid om stroom op je kampeerplek af te nemen, maar het aantal ampère dat afgenomen kan worden is meestal beperkt. De Mestic MWC-150 is daarom de ideale camping waterkoker, want dit model heeft een vermogen van 1000 watt. Je kunt hiermee rustig een pot thee zetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat het elektrisch circuit wordt overbelast. De waterkoker is uitgerust met een ergonomisch handvat en oogt modern door zijn rvs-behuizing. Het model is ook uitgerust met droogkookbeveiliging. Dit betekent dat het verwarmingselement automatisch uitschakelt als er geen water in het reservoir zit.

Geniet van een lekkere kop thee bij het ontbijt of op een koele avond. De Mestic Waterkoker RVS MWC-150 is het ideale model voor op de camping. Je profiteert met deze snoerloze waterkoker van dezelfde gemakken als thuis.

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Zilver/zwart
Materiaal behuizing RVS
Afmetingen & gewicht   
Productafmeting 20 cm x 16 cm x 22,5 cm 
Eigen gewicht 0,8 kg 
Inhoud 1,5 L
Technische specificaties  
Aansluitspanning 220-240 Volt
Vermogen 1000 W 
Snoerlengte 75 cm
Overige specificaties  
Automatisch uitschakelen Ja
Droogkookbeveiliging Ja
Indicatielampje Ja
Waterniveau indicator Nee
Kabelopwikkeling Ja
Snoerloze kan Ja
Keurmerk  CE