Naar boven

Mestic MKK-150 keramische kachel

Omschrijving

Kan jouw camper of caravan op frissere dagen wel wat extra warmte gebruiken? De keramische kachel MKK-150 van Mestic creëert het ideale klimaat en zorgt voor een constante en aangename temperatuur. In alle seizoenen ga je een comfortabele vakantie tegemoet met deze camping kachel.

Keramische kachel met meerdere warmtestanden

Op zoek naar een klein kacheltje die de ruimte heerlijk warm houdt? De Mestic keramische kachel MKK-150 werkt met heteluchtverwarming. Het keramische element aan de binnenzijde wordt verwarmd en geeft hitte af aan de luchtstroom die er langs komt. Stel de kachel naar eigen voorkeur in met de drie warmtestanden tussen de 500 en 1500 W. De draaifunctie en ventilator van het elektrische kacheltje zorgen voor een gelijkmatige warmteverspreiding. Zo heb je het aangenaam warm in de camper of caravan, ongeacht waar je zit. De kachel kan ook ingezet worden als bijverwarming in kleine werk- en verblijfsplekken. Het voordeel van een keramische camping kachel is dat de keramische plaat minder hitte nodig heeft om te verwarmen. Daardoor is de keramische verwarming zowel energiezuinig als veilig voor kinderen en huisdieren.

Belangrijkste voordelen

  • 3 warmtestanden (500 – 1000 – 1500 W)
  • Traploos instelbare thermostaat
  • Draaifunctie met ventilator
  • Aanraak- en omvalbeveiliging
  • Gewicht: 1,7 kg
  • Afmetingen: 15 x 18 x 26 cm (lxbxh)
  • Compact camping kacheltje


Met zijn compacte formaat is de keramische kachel MKK-150 van Mestic gemakkelijk mee te nemen op vakantie. Hij weegt slechts 1,7 kg en heeft afmetingen van 15 x 18 x 26 cm. Je vindt er dus altijd wel een plekje voor in jouw caravan, camper of tent. Ook is de camping kachel voorzien van beveiliging, zodat je geen risico loopt op ongelukken. De omvalbeveiliging zorgt ervoor dat hij automatisch uitschakelt wanneer hij omvalt. Dankzij de aanraakbeveiliging raak je de hittebron nooit direct aan, er zit namelijk een rooster voor tegen verbranding. Het elektrische kacheltje met traploos instelbare thermostaat zorgt voor een constante en aangename temperatuur.

Ga je een frisse dag tegemoet op de camping of koelt het ’s avonds snel af? De Mestic keramische kachel MKK-150 stel je naar voorkeur in met de drie warmtestanden. Waar je hem ook neerzet, dankzij de draaifunctie met ventilator heb jij het zeker niet koud!


Aanraak- & omvalbeveiliging

Voorkom ongelukken op de camping. Mestic  elektrische kachels beschikken allemaal over aanraak- en omvalbeveiliging. Valt het apparaat om of wordt hij bijvoorbeeld verplaatst? Dan schakelt de kachel geheel automatisch uit. Ideaal wanneer je gaat kamperen met kinderen of huisdieren in de buurt.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Afmetingen & gewicht
Gewicht 1,7 kg
Product afmetingen (lxbxh) 15 cm x 18 cm x 26 cm
Technische specificaties
Aansluitspanning 220-240 V
Vermogen 500-1500 Watt
Veiligheidsvoorziening  Aanraak- en omvalbeveiliging
Verwarmingsvermogen 500-1000-1500W
Instelbare thermostaat Ja
Art.nr:
1502980
Merk:
Magazijn werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden in het magazijn is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling in de webshop te plaatsen.
49,95 44,95
Momenteel niet op voorraad in de webshop
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook

Ook interessant