Naar boven

Mestic MKK-230 keramische kachel

Omschrijving

Een keramisch kacheltje mag zeker niet ontbreken als je gaat kamperen! Het kan ’s avond soms best afkoelen in jouw caravan, camper of tent. De compacte keramische kachel MKK-230 van Mestic zorgt voor een constante en aangename temperatuur. Zo geniet je altijd van een ideaal klimaat.

Gelijkmatige warmteverspreiding

Hoewel de temperatuur overdag heerlijk kan zijn, is het ‘s avonds regelmatig wat frisser in een tent of kampeervoertuig. Het is dan fijn om jouw ruimte met een elektrisch kacheltje te kunnen verwarmen. De compacte keramische kachel MKK-230 heeft een traploos instelbare thermostaat en werkt met heteluchtverwarming. Het verwarmingselement aan de binnenzijde wordt verwarmd en geeft hitte af aan de luchtstroom die er langs komt. Stel de kachel naar eigen voorkeur in met de drie warmtestanden tussen de 500 en 1500 W. De kachel heeft ook een draaifunctie die voor een gelijkmatige warmtespreiding zorgt. Combineer deze functie met de ingebouwde ventilator en geniet van een aangename temperatuur in de gehele ruimte. Je hoeft het nooit meer koud te hebben!

Belangrijkste voordelen

  • 3 warmtestanden (500 – 1000 – 1500 W)
  • Traploos instelbare thermostaat
  • Draaifunctie met ventilator
  • Aanraak- en omvalbeveiliging
  • Gewicht: 1,1 kg
  • Afmetingen: 16,5 x 11,5 x 24 cm (lxbxh)
  • Veilig keramisch kacheltje
De lichtgewicht keramische kachel MKK-230 is compact, zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Hij weegt slechts 1,1 kilo en heeft afmetingen van 16,5 x 11,5 x 24 cm. Je vindt er dus altijd wel een plekje voor in jouw caravan, camper of tent. De camping kachel is voorzien van beveiliging, zodat je geen risico loopt op ongelukken. De omvalbeveiliging zorgt ervoor dat hij automatisch uitschakelt wanneer hij omvalt. Dankzij de aanraakbeveiliging raak je de hittebron nooit direct aan, er zit namelijk een rooster voor tegen verbranding. Het voordeel van een keramische camping kachel is dat de keramische plaat minder hitte nodig heeft om te verwarmen. Daardoor is keramische verwarming zowel energiezuinig als veilig voor kinderen en huisdieren.

Met de warmte van de elektrische camping kachel kunnen gezellige avonden extra lang doorgaan en heb je het ook op frisse dagen aangenaam warm. De Mestic keramische kachel MKK-230 is veilig en gemakkelijk mee te nemen. Deze kachel mag dan ook niet ontbreken op jouw kampeervakantie!

Aanraak- & omvalbeveiliging

Voorkom ongelukken op de camping. Mestic  elektrische kachels beschikken allemaal over aanraak- en omvalbeveiliging. Valt het apparaat om of wordt hij bijvoorbeeld verplaatst? Dan schakelt de kachel geheel automatisch uit. Ideaal wanneer je gaat kamperen met kinderen of huisdieren in de buurt.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Grijs/zwart
Materiaal Kunststof
Afmetingen & gewicht
Gewicht 1,1 kg
Product afmetingen (lxbxh) 16,5 cm x 11,5 cm x 24 cm
Technische specificaties
Aansluitspanning 220-240 V
Vermogen 500-1500 Watt
Veiligheidsvoorziening  Aanraak- en omvalbeveiliging
Verwarmingsvermogen 500-1000-1500W
Instelbare thermostaat Ja
Ventilatiefunctie Ja
Art.nr:
1502990
Merk:
Magazijn werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden in het magazijn is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling in de webshop te plaatsen.
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook