Naar boven

Mestic MCK-400 carbon kachel

Omschrijving

Met de Mestic carbon kachel MCK-400 zit jij er voortaan altijd warmpjes bij. Deze infrarood kachel is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ideaal voor op de camping, in de tuin of in bijvoorbeeld jouw werkkamer. Door de heerlijke stralingswarmte heb jij het nooit meer koud!

Elektrische infrarood verwarming

Het infrarood verwarmingselement van de Mestic carbon kachel MCK-400 verwarmt niet de lucht, maar de mensen en voorwerpen in de directe omgeving. Zo kun jij op frissere dagen toch van de buitenlucht genieten, zonder het koud te hebben. De elektrische camping kachel is voorzien van keramische verwarmingsbuizen die licht en warmte genereren. Doordat er weinig warmte vervliegt, is de kachel geschikt voor zowel open als gesloten ruimtes. De heater heeft tevens een groot verwarmingsoppervlak waarmee hij voldoende stralingswarmte afgeeft. De kachel is snel op temperatuur waardoor je vrijwel direct de hitte op je lichaam voelt. Zet de infrarood kachel gemakkelijk in als comfortabele bijverwarming op de camping of thuis!

Belangrijkste voordelen

  • 2 verwarmingsstanden (450 – 900 W)
  • Infrarood verwarming
  • Draaifunctie
  • Aanraak- en omvalbeveiliging
  • Gewicht: 1,9 kg
  • Afmetingen: 29,5 x 29,5 x 70 cm (lxbxh)
  • Energiezuinig en veilig


Met infrarood verwarming stoot je minder CO2 uit dan met gas. De Mestic carbon kachel MCK-400 is energiezuinig en goed in combinatie met bijvoorbeeld zonnepanelen. De infrarood kachel heeft twee verwarmingsstanden: 450 W en 900 W. Met het geïntegreerde handvat verplaats je de camping kachel gemakkelijk naar iedere gewenste plek. De kachel is tevens voorzien van beveiliging, zodat je geen risico loopt op ongelukken. De omvalbeveiliging zorgt ervoor dat hij automatisch uitschakelt wanneer hij omvalt. Dankzij de aanraakbeveiliging raak je de hittebron nooit direct aan, er zit namelijk een rooster voor tegen verbranding. Je zorgt dus op een veilige manier voor een aangename temperatuur.

Geniet zowel binnen als buiten van heerlijke stralingswarmte met de Mestic carbon kachel MCK-400. De kachel is vrijwel direct op temperatuur, waardoor jij er snel plezier van hebt. Met de twee verwarmingsstanden maak je het jezelf zo aangenaam mogelijk!


Aanraak- & omvalbeveiliging

Voorkom ongelukken op de camping. Mestic  elektrische kachels beschikken allemaal over aanraak- en omvalbeveiliging. Valt het apparaat om of wordt hij bijvoorbeeld verplaatst? Dan schakelt de kachel geheel automatisch uit. Ideaal wanneer je gaat kamperen met kinderen of huisdieren in de buurt.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Grijs/zwart
Materiaal Kunststof
Afmetingen & gewicht
Gewicht 1,9 kg
Product afmetingen (lxbxh) 29,5 cm x 29,5 cm x 70 cm
Technische specificaties
Aansluitspanning 220-240 V
Vermogen 450-900 Watt
Veiligheidsvoorziening  Aanraak- en omvalbeveiliging
Verwarmingsvermogen 450 W en 900 W
Art.nr:
1503000
Merk:
Magazijn werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden in het magazijn is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling in de webshop te plaatsen.
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook