Naar boven

Mestic MM-120 Magnetron

Omschrijving

Lekker eten klaarmaken op vakantie was nog nooit zo eenvoudig. In de Mestic magnetron MM-120 warmt u binnen de kortste keren een lekkere maaltijd op. Met Mestic kunt u ook op de camping genieten van de gemakken van thuis!

Enjoy your meal!

Even een simpele maaltijd op tafel zetten of een warme mok chocolademelk klaarmaken is zo gebeurd met de Mestic magnetron MM-120. De veelzijdige magnetron heeft zes instelbare functies waarmee u bijvoorbeeld kunt ontdooien en verwarmen. Met een vermogen van slechts 700W komt deze magnetron perfect van pas op uw kampeervakantie. Zelfs als u slechts een beperkt aantal ampère tot uw beschikking heeft, kunt u nog gebruikmaken van uw magnetron. Dus waar u ook bent, de magnetron staat tot uw beschikking!

Belangrijkste kenmerken

  • Zes instelbare functies
  • Ontdooifunctie
  • Instelbare timer (30 min)
  • Automatisch draaiplateau
  • Geïsoleerde deur met dubbel glas

Gebruiksvriendelijke magnetron voor op reis

De Mestic MM-100 is een gebruiksvriendelijke magnetron waar u veel plezier aan zult beleven. U plaatst het eten of drinken op het draaiplateau en stelt vervolgens de tijd in met de timer. Deze kan tot 30 minuten ingesteld worden. De magnetron heeft een ruime inhoud van 20 liter, zodat alles erin past. Toch heeft hij compacte afmetingen van 44 x 31 x 26 cm, zodat u hem makkelijk in uw voertuig kwijt kunt. Verder heeft de magnetron een geïsoleerde deur met dubbel glas waardoor de magnetron snel opwarmt en de warmte goed behouden blijft. Wat zet u straks op tafel?

Met Mestic profiteert u van kookapparatuur van hoge kwaliteit. De producten hebben een laag vermogen, waardoor ze perfect zijn voor uw kampeervakantie. U gaat een vakantie vol comfort en gemak tegemoet!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Zwart/grijs
Materiaal Aluminium
Afmetingen & gewicht
Productafmetingen (lxbxh) 45,2 cm x 36,3 cm x 29,6 cm
Eigen gewicht 11 kg
Technische specificaties
Aansluitspanning 220-240 Volt
Vermogen 700 W
Stroomverbruik A 3.3 A
Overige specificaties  
Inhoud 20 L
Instelbare timer Ja
Aantal standen 6
Keurmerk CE