Naar boven

Mestic MCC-25 koelbox compressor AC/DC

Omschrijving

Met de compressorkoelbox van Mestic kun je niet alleen koelen, maar ook vriezen! In de ruime box blijven al je hapjes en drankjes goed op temperatuur. Lekker voor op de camping of onderweg.

Keep it cool met jouw Mestic koelbox

Deze compressorkoelbox van Mestic heeft een zeer krachtig koelvermogen en lijkt qua functioneren op de koelkast zoals je die thuis gewend bent. Hij heeft een koelvermogen van +10 °C tot -18 °C. Dat betekent dus dat je hem zelfs als vriezer kunt gebruiken. Je kunt de gewenste temperatuur eenvoudig instellen op het touch LCD-display van de box. De omgevingstemperatuur heeft geen enkele invloed op de koelprestaties van deze koelbox, dus je kunt altijd lekker bij de camper of caravan genieten van een verkoelend ijsje! Deze koelbox heeft hetzelfde koelvermogen op 12 V als op 230 V. Je kunt hem dus in de auto gebruiken, maar ook aansluiten op een stopcontact. Hiervoor heb je wel de bijbehorende adapter nodig.

Belangrijkste kenmerken

  • Koelvermogen: +10 °C tot -18 °C
  • Aan te sluiten op 12V en met optionele adapter op 230V
  • Inhoud: 25 liter
  • Digitaal display met USB-aansluiting
  • Geschikt voor 1L flessen
Ideale koelbox voor onderweg en op de camping

De compressorkoelbox werkt dus op 12 V én op 230 V, waardoor hij op de camping en onderweg gebruikt kan worden. Ook de vormgeving van de koelbox maakt hem ideaal om mee te nemen in je auto, camper of caravan. Hij is recht en heeft twee verzonken handvaten aan de zijkanten. Hierdoor kun je de koelbox makkelijk opbergen en met je meedragen. Verder heeft de koelbox een ruime inhoud van 25 liter. Genoeg ruimte om al je boodschappen op vakantie lekker vers te houden! Kortom, deze koelbox komt op elke vakantie perfect van pas.

De Mestic koelboxen zijn ideaal voor op de camping of voor onderweg. Al je drankjes blijven lekker koud en eten blijft langer houdbaar. Geniet van verfrissende drankjes onder de zon!

De Mestic MCC-25 ook gebruiken op 230V?
Bestel direct de Mestic compressor Coolbox mee met de MCC-25

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Grijs/zwart
Materiaal Aluminium
Afmetingen & gewicht
Breedte 58,5 cm
Hoogte 35,6 cm
Diepte 33 cm
Eigen gewicht 13,5 kg
Inhoud 25 L
Snoerlengte 250 cm
Technische specificaties  
Aansluitspanning V 12/24 V
Stroomverbruik A 3.75A
Temperatuurbereik Koelbereik van -18 tot +10 graden
Temperatuurweergave Ja
Koeltechniek Compressor
Overige specificaties   
Eco functie Ja
Hybride functie  Nee
Keurmerk CE
Verwarmingsfunctie Nee
Vriesfunctie Ja
Wielen  Nee

 

Art.nr:
1502930
Merk:
Wat zijn de verschillende koelboxtechnieken?
Er bestaan veel verschillende soorten koelbox technieken. Denk aan thermo-elektrisch, hybride of compressor. Wat precies de verschillen zijn en welke het beste bij u zou passen wordt in deze blog uitgelegd.
Lees hier de blog
Deel dit artikel

Combineer met

Anderen bestelden ook