Naar boven

Mestic MCC-35 koelbox compressor AC/DC

Omschrijving

Met de compressorkoelbox van Mestic kunt u niet alleen koelen, maar ook vriezen! In de ruime box blijven al uw hapjes en drankjes goed op temperatuur. Lekker voor op de camping of onderweg.

Keep it cool met uw Mestic koelbox

Deze compressorkoelbox van Mestic heeft een zeer krachtig koelvermogen en lijkt qua functioneren op de koelkast zoals u die thuis gewend bent. Hij heeft een koelvermogen van +10 °C tot -18 °C. Dat betekent dus dat u hem zelfs als vriezer kunt gebruiken. U kunt de gewenste temperatuur eenvoudig instellen op het touch LCD-display van de box. De omgevingstemperatuur heeft geen enkele invloed op de koelprestaties van deze koelbox, dus u kunt altijd lekker bij de camper of caravan genieten van een verkoelend ijsje! Deze koelbox heeft hetzelfde koelvermogen op 12 V als op 230 V. U kunt hem dus in de auto gebruiken, maar ook aansluiten op een stopcontact. Hiervoor heeft u wel de bijbehorende adapter nodig.


Ideale koelbox voor onderweg en op de camping

De compressorkoelbox werkt dus op 12 V én op 230 V, waardoor hij op de camping en onderweg gebruikt kan worden. Ook de vormgeving van de koelbox maakt hem ideaal om mee te nemen in uw auto, camper of caravan. Hij is recht en heeft twee verzonken handvaten aan de zijkanten. Hierdoor kunt u de koelbox makkelijk opbergen en kunt u hem makkelijk meedragen. Verder heeft de koelbox een ruime inhoud van 35 liter. Genoeg ruimte om al uw boodschappen op vakantie lekker vers te houden! Kortom, deze koelbox komt op elke vakantie perfect van pas.

De Mestic koelboxen zijn ideaal voor op de camping of voor onderweg. Al uw drankjes blijven lekker koud en eten blijft langer houdbaar. Geniet van verfrissende drankjes onder de zon!

De Mestic MCC-35 gebruiken met 230V?
Bestel direct de Mestic compressor Coolbox mee met de MCC-35

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Grijs
Materiaal Aluminium
Afmetingen & gewicht
Productafmetingen (lxbxh) 58,5 cm x 33 cm x 45 cm 
Eigen gewicht 14,5 kg
Technische specificaties  
Aansluitspanning V 12/24 V
Aansluitspanning 230V Ja met optionele adapter 
Stroomverbruik A 3.75A
Temperatuurbereik Koelbereik van -18 tot +10 graden
Temperatuurweergave Ja
Koeltechniek Compressor
Overige specificaties   
Eco functie Ja
Hybride functie  Nee
Inhoud 35 L
Keurmerk CE
Verwarmingsfunctie Nee
Vriesfunctie Ja
Wielen Nee

 

Art.nr:
1502940
Merk:
Magazijn werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden in het magazijn is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling in de webshop te plaatsen.
Wat zijn de verschillende koelboxtechnieken?
Er bestaan veel verschillende soorten koelbox technieken. Denk aan thermo-elektrisch, hybride of compressor. Wat precies de verschillen zijn en welke het beste bij u zou passen wordt in deze blog uitgelegd.
Lees hier de blog
Deel dit artikel

Combineer met