Naar boven

TEUN fiets beschermhoes XL De Luxe

Omschrijving

De TEUN fietshoes XL is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig ripstop nylon. De hoes biedt optimale bescherming tegen regen, sneeuw, ijs en zon. Uw fietsen blijven ook beschermd tegen stof en vuil. D.m.v. het koord aan de onderzijde van de XL fietshoes kunt u de hoes aanrijgen nadat de fietsen zijn geplaatst. Alle stiknaden zijn aan de binnenzijde getaped. 

Wat is eigenlijk Ripstop?

Ripstop polyesterdoek is verstevigd met nylondraden. Als u het doek goed bekijkt ziet u de nylondraden door het doek lopen waardoor er een ruitjes patroon ontstaat. Bij een e.v.t.scheurtje zal de nylondraad voorkomen dat het doek verder zal inscheuren.

Tip van TEUN!

Bedenk bij polyesterdoek altijd dat het gevoelig is voor UV stralen. Als u deze hoes bijvoorbeeld langdurig blootstelt aan dag en zonlicht zal de kwaliteit sneller achteruit gaan.

TEUN waarschuwt wel voor het volgende:

De fietshoes voor de disselfietsendrager kan dermate veel rijwind opvangen waardoor deze van invloed is op de disseldrager. Deze zou kunnen verbuigen of licht achterover gaan kantelen richting de voorwand van de caravan. 
Zorg ten alle tijden dat, indien u de disselhoes gebruikt tijdens het rijden, alle vast te draaien onderdelen van de disseldrager zeer goed vast gedraaid zijn. Dit voorkomt eventueel kantelen van de drager mocht u de hoes tijdens de reis gebruiken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Materiaal Ripstop polyester
Overige specificaties
Maat Geschikt voor 2 (elektrische) fietsen