Naar boven

Reich Easydriver Pro 2.0 volautomaat caravanmover | inclusief montage

Omschrijving

Op vakantie of naar huis. Het maakt niet uit waar je aankomt, vaak telt elke millimeter bij het rangeren van jouw caravan. Maak het je makkelijk - met onze easydriver pro. Want daarmee manoeuvreer je zelf jouw caravan ontspannen zelfs daarheen waar het krap is. En de clou daarbij: De easydriver pro kan eenvoudig met een druk op de knop worden aan- en afgekoppeld. Heel eenvoudig elektrisch. En daarvoor heb je alleen onze standaard afstandsbediening of de comfortabele easydriver-app voor smartphones nodig, waarmee je jouw easydriver pro vertelt waar hij langsmoet.
Ondanks dat de de Easydriver Pro hoog onder de caravan hangt en dus minder kans heeft verhogingen in het wegdek te raken wordt onder de Pro 2.0 nog de aandrijfstang gemonteerd ( zie afbeelding 4) 
Uw rangeer-professional. Uw easydriver pro.Gewoon groots manoeuvreren:

- Zelfs als het krap is, zorgeloos eenvoudig rangeren.
- Unieke gepatenteerde techniek
- Een echte krachtpatser
- Ideale en veilige krachtoverbrenging van de aandrijfrol op de banden door grote aanzwenkweg en innovatieve rollenoppervlakken.
- Veilige en zachte druk op de banden
- Door nieuw design: gewoon mooi en compact
- Met zijn optimale en unieke hightech-materialenmix bespaart de easydriver op zijn gewicht en voorkomt hij roesten effectief.
- Uniek aanzwenkmechanisme met hoogwaardige glijlagers
- Eenvoudig aankoppelen
- Optimale bodemvrijheid
- Innovatieve regeling met feedback van de aandrijfunit
- Bekroond met de “Red Dot Award: Product Design“ en de „Plus X Award: Beste product van het jaar” en onderscheiden voor innovatie, hoge kwaliteit, design, bedieningsgemak en functionaliteit


* Reich Easy Driveer App besturing.

 Met één vingerbeweging de caravan verplaatsen. Heel eenvoudig en heel veilig - dankzij de nieuwe app voor smart rangeercomfort en de app-bediening die ingebouwd kan worden.

Eén greep in de broekzak, smartphone gepakt en comfortabel rangeren maar. Met de easydriver-app op de smartphone en de app-bediening va de leverancier kunnen de rangeerhulp easydriver pro, easydriver active en de easydriver basic probleemloos worden geregeld. Of het nu om gewoon rangeren en keren of het draaien op de plaats gaat - de caravan wordt met de vingertop zacht en krachtig met de app in beweging gezet.

De bedieningscommando’s via het display van de smartphone worden daarbij eenvoudig via bleutooth aan de easydriver-rangeerhulp doorgegeven. Zo komt de caravan met weinig aanrakingen van het display veilig en op de millimeter nauwkeurig op de gewenste positie.

Het onbedoeld bedienen van de smartphone-app is natuurlijk uitgesloten. Daarvoor zorgt onze clevere beveiligingsvoorziening: Op de onderste rand van het bedieningsoppervalk van de app is daarvoor zowel links als rechts een easydriver-logo geplaatst. Pas na actief aanraken van een van deze logo’s met de ene hadn, kan met de andere hand boven de richtingsvelden op het display worden bediend.

De benodigde app-bediening kunt u bij uw leverancier kopen en laten installeren. Zo kunnen caravanfans direct smart en veilig rangeren - met elke easydriver pro, active en basic vanaf modeljaar 2016. Onze rangeerhulpen van voor het modeljaar 2016 kunnen daarnaast voor app-bediening worden omgebouw door een software update van de elektronicabox voor slimme bediening. Stuur daarvoor gewoon uw elektronicabox en de afstandsbediening op. Om een probleemloos verloop van de software update te garanderen, dient u vooraf contact met ons op te nemen.

Technische gegevens:
de app-bedienign voor inbouw is bij de leverancier verkrijgbaar voor inbouw i.c.m. aanschaf Reich easy driver
easydriver-modellen van voor modeljaar 2016 hebben daarnaast een software update van de elektronicabox nodig (Daarvoor dienen elektronicabox en afstandsbediening te worden opgestuurd.)
voor Apple iOS (iPhone of iPad) en Android

De Easy Driver app biedt meer functionaliteit dan alleen het bedienen van de Reich mover. Vraag onze specialisten in de TEUN winkels of werkplaatseen naar meer informatie.


*De prijs inclusief montage betreft:
Basis/standaard montage van de mover, exclusief adapters etc. en inclusief standaard accu.
Voor meer informatie en montage mogelijkheden kunt u de contact button aanklikken en het formulier invullen. 
De TEUN winkel van uw keuze zal contact met u opnemen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Zilver
Materiaal Aluminium en kunststof
Afmetingen & gewicht
Eigen gewicht ca 30 kg excl accu
Maximaal verplaatsbaar gewicht 2000 kg tot 15% hellingsgraad
1200 kg tot 30% hellingsgraag
Technische specificaties
Aansluitspanning 12 volt DC
Stroomverbruik ca  25 ampère 
Samenstelling product Set van 2 motoren en aandrijfstang
Afstandsbediening Ja
Garantie 5 jaar overeenkomstig Reich garantiebepaling

Video

Art.nr:
527-15223
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook