Naar boven

Truma Aventa compact airco | inclusief montage

Omschrijving

De Truma Aventa compact bergt talrijke voordelen onder de compacte kap: hij is stil, licht en krachtig. Mogelijk gemaakt door het gebruik van geavanceerde materialen en een consequente verdere technische ontwikkeling van de eerdere Truma dakairco's. Het is de ontwikkelingsingenieurs bijvoorbeeld gelukt om het geluidsniveau van de compressor tot een minimum te reduceren. Daarmee is de Aventa compact de stilste dakairco die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Door voor de behuizing geëxpandeerd polypropyleen te gebruiken, kan er gewicht worden bespaard. Dat maakt de Aventa compact tegelijkertijd het lichtste airconditioningsysteem van zijn klasse.

Dankzij de ruimtebesparende buitenafmetingen is de Aventa compact bijzonder goed geschikt voor camperbusjes. Hij past ook nog op het dak als daar al een zonnepaneel, een satellietschotel en een dakkoffer gemonteerd zijn. Maar ook voor caravans en grotere campers tot aan motorhomes toe is het camping-dakairconditioningsysteem uitstekend geschikt.

De luchtverdeler small is optimaal afgestemd op de Aventa compact. Zoals u gewend bent van Truma onderscheidt hij zich door de individuele instelmogelijkheden: u kunt de luchtuitlaten naar believen afstellen, zodat de koele lucht daarheen stroomt waar die nodig is. Dankzij de zeer kleine en platte constructie van de binnenluchtverdeler blijft de stahoogte nagenoeg behouden. Tijdens het gebruik droogt het dakairconditioningsysteem de circulerende lucht en draagt zodoende ook bij geringe temperatuurverschillen bij aan een aangenaam binnenklimaat.

De camping-dakairco kan ook met het digitale bedieningspaneel Truma CP plus worden geregeld. Hij kan bovendien eenvoudig in het iNet System worden geïntegreerd en laat zich vervolgens via de app bedienen.

Koelt sneller dan elk ander dakairconditioningsysteem
Comfortabel op afstand in te stellen
Airco en automatische klimaatregeling handig via de app regelen (optioneel met Truma iNet Box)


*De prijs inclusief montage betreft:
Basismontage dakairco's: plaatsen in de plaats van (reeds verstevigd) dakluik, maximaal 40 x 40 cm / basis 230V aansluiting. 
Voor meer informatie en montage mogelijkheden kunt u de contact button aanklikken en het formulier invullen.
De TEUN winkel van uw keuze zal contact met u opnemen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Wit/zwart
Materiaal kunststof/metaal
Afmetingen & gewicht
Breedte buitengedeelte 56 cm
Hoogte buitengedeelte 26,6 cm
Lengte buitengedeelte 78,5 cm
Eigen gewicht 27,5 kg
Breedte inbouw 40 cm
Hoogte inbouw 4,6 cm
Lengte inbouw 40 cm
Technische specificaties
Aansluitspanning 230V
Stroomverbruik 2,8A
Koelvermogen 1700W
Inclusief binnenkader Ja
Capaciteit Voertuigen tot 5,5 m

Video

Art.nr:
8609900
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook

Ook interessant