Naar boven

Thetford Grey water fresh concentrated 0,75 L

Omschrijving

Heeft u wel eens last van nare geurtjes uit de afvoer in uw camper? Met Thetford Grey Water Fresh Concentrated is dat verleden tijd! Dit schoonmaakmiddel is eenvoudig in gebruik en zorgt ervoor dat de camper altijd fris ruikt.

Schoonmaakmiddel voor de grijswatertank

Tijdens het kamperen wordt het afvalwater van de douche, spoelbak, afwasmachine, etc. allemaal opgevangen in de grijswatertank. Hier kunnen nog wel eens geurtjes van af komen, die via de afvoer de camper binnenkomen. Thetford Grey Water Fresh Concentrated is een geconcentreerde, krachtige en effectieve vloeistof waarmee u dit voorkomt. Dit schoonmaakmiddel voor de camper voorkomt afzettingen in de grijswatertank en zorgt voor een perfecte maskering van nare geurtjes uit de afvoer. Ook zorgt het ervoor dat het grijswater langer schoon en fris blijft. Met dit product ruikt het dan ook altijd fris in de camper, en wordt het legen van de grijswatertank een comfortabelere klus. Thetford Grey Water Fresh is uitgebracht als een geconcentreerde vloeistof, waardoor u een hoger rendement met minder inhoud bereikt. Ook betekent de kleinere fles dat het milieu minder belast wordt!

Belangrijkste voordelen

  • Voorkomt afzettingen in de grijswatertank
  • Perfecte maskering van nare geurtjes uit de afvoer
  • Hoger rendement met minder inhoud
  • Handige, kleine én lichtere fles
  • Inhoud: 0,75 liter
  • Eenvoudig in gebruik

Dit schoonmaakmiddel voor de grijswatertank van uw camper of caravan is zeer eenvoudig te gebruiken. Gebruik het telkens na het legen van uw grijswatertank. Voor een gemiddelde grijswatertank van 100 liter is 1 dosis van 80 ml voldoende. Een dosis van 80 ml is tot wel 7 dagen werkzaam! U kunt de vloeistof direct in de gootsteen- of doucheafvoer gieten. Spoel vervolgens door met schoon water. Zo eenvoudig is het!

Met Thetford Grey Water Fresh Concentrated heeft u tijdens uw vakantie nooit meer last van nare geurtjes uit de afvoer. Bekijk ook de andere producten uit de concentrated familie van Thetford voor optimaal onderhoud van uw sanitair.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur fles Wit
Kleur vloeistof Grijs
Afmetingen & gewicht
Productafmetingen (dxbxh) 6 cm x 10 cm x 22 cm 
Inhoud  0,75 liter
Eigen gewicht 0,9 kg
Art.nr:
1302120
Merk:
Magazijn werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden in het magazijn is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling in de webshop te plaatsen.
13,95 12,95
Momenteel niet op voorraad in de webshop
Deel dit artikel

Combineer met

Anderen bestelden ook

Ook interessant