Naar boven

Cadac Carri Chef 50 BBQ/Chef Pan

Omschrijving

De Carri Chef  50 is een luxe alles-in-een gasbarbecue met een ruim kookoppervlak van ø 46cm.

De krachtige roestvrijstalen brander met piëzo-ontsteking zorgt voor een juiste temperatuur. Met gesloten deksel creëer je een oven, ideaal om te bakken of te stoven. Het BBQ rooster en de Chef Pan zijn voorzien van CADAC GreenGrill coating; deze volledig PFOA-vrije, keramische coating staat garant voor gezonder koken. Dankzij de geïntegreerde hittespreider onder het BBQ rooster wordt de warmte goed verdeeld over het hele kookoppervlak.

Ook over het schoonmaken is nagedacht; de geëmailleerde vetpan haal je uit de barbecue en kun je schoonmaken met een sopje, of in combinatie met de Cadac Soft Soak..

De aluminium poten van de Carri Chef schroef je eenvoudig los en vast. Het kruidenrek tussen de poten biedt extra plek tijdens het barbecueën en zorgt er voor dat de BBQ stevig en stabiel staat.

De BBQ is eenvoudig te monteren, schoon te maken en weer op te bergen in de meegeleverde draagtassen. Dit maakt het de ideale barbecue voor zowel thuis als op vakantie.

De Carri Chef BBQ / Chef Pan wordt geleverd met pandrager, BBQ rooster, Chef Pan en deksel met thermometer. Voor nog meer kookplezier is de Carri Chef uit te breiden met veel optionele accessoires. Zo stel je zelf je ideale barbecue samen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Zwart/zilver
Materiaal Staal/emaille
Afmetingen & gewicht
Lengte 70 cm
Breedte 70 cm
Hoogte 93 cm
Kookoppervlak ø 47 cm
Eigen gewicht 12 kg
Overige specificaties
Brandstoftype Butaan/propaan
Gasverbruik 270 g/h
Warmtecapaciteit 3,7 kW
Werkdruk 28 - 37 mbar
Ontstekingstype Piëzo
Aantal branders 1

Video

Art.nr:
8910-40 EU
Merk:
Magazijn werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden in het magazijn is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling in de webshop te plaatsen.
Welke aansluitingen kunnen er op een Cadac?
In deze blog zullen de verschillende varianten die mogelijk zijn op uw huidige of toekomstige cadac worden besproken.
Lees de blog
Deel dit artikel

Combineer met