Naar boven

Mestic MHO-120 heteluchtoven

Omschrijving

Wilt u op vakantie smullen van verse broodjes, pizza’s en lekkere ovenschotels? U bakt ze eenvoudig af in deze heteluchtoven van Mestic. Zijn compacte formaat en lage vermogen maken de oven perfect voor iedere kampeervakantie. Geniet van de gemakken van thuis, maar dan op de camping!

Compacte heteluchtoven met hoge prestaties

De compacte oven van Mestic zorgt voor veel plezier op uw vakantie. Met afmetingen van 43 x 34,5 x 28,5 past hij prima in uw camper of caravan. De campingoven heeft een inhoud van 18 liter waar u heerlijke gerechten in afbakt. U kunt hem in drie verwarmingsstanden instellen: verwarming van boven, verwarming van onderen, of allebei tegelijk. De deur van de heteluchtoven is geïsoleerd en voorzien van dubbel glas, waardoor er geen hitte verloren gaat. De temperatuur kunt u zeer gemakkelijk zelf instellen met de draaiknop. U kunt bakken tot een temperatuur van 230 °C. Stel de timer in, zodat u de tijd niet uit het oog verliest!

Belangrijkste kenmerken:
  • Deur met geïsoleerd dubbel glas
  • Instelbare temperatuur (max 230°)
  • Instelbare timer met signaal (60 min)
  • Heteluchtfunctie
  • Verwijderbare kruimeltray
  • Ideale oven voor de camping

Wat maakt de heteluchtoven van Mestic zo handig voor op de camping? Ten eerste is dat natuurlijk het compacte formaat. In een kampeervoertuig is de ruimte altijd beperkt maar voor deze oven vindt u altijd wel een plekje. Daarnaast heeft de Mestic Oven MHO-120 een laag vermogen van 800 watt. Aangezien het aantal beschikbare ampère op de camping, komt dit perfect uit! U kunt erop vertrouwen dat het elektrisch circuit niet overbelast wordt terwijl u uw maaltijd klaarmaakt. Verder heeft de heteluchtoven een handige verwijderbare kruimeltray. Gooi de kruimels eenvoudig in de prullenbak en houd de oven én uw voertuig mooi schoon.

Met deze compacte oven bakt u alles van broodjes en lekkernijen tot volledige maaltijden. Dankzij het lage vermogen en compacte formaat is hij ideaal voor op de camping. Dat wordt genieten!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Zwart/zilver
Materiaal Staal
Afmetingen & gewichten
Productafmetingen 43 cm x 34,5 cm x 28,5 cm
Eigen gewicht 6,5 kg
Technische specificaties
Aansluitspanning 230 Volt
Vermogen 800 W
Overige specificaties  
Inhoud 18 L
Instelbare timer Ja
Thermostaat Ja
Keurmerk CE
Art.nr:
1503170
Merk:
Voorraad:
Op voorraad in de webshop
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
78,95 69,95
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook