Naar boven

Thule Rain Blocker G2 zijwand - Uitval 2.50 m

Omschrijving

Met de Rain Blocker van Thule kunt u altijd lekker in de buitenlucht zitten. Deze zijwand is de ideale toevoeging aan uw luifel en beschermt u tegen de weersinvloeden. U kunt hem combineren met andere panelen van Thule om een volledige gesloten luifel te creëren. De combinatie van zijwanden en voorwanden garanderen niet hetzelfde resultaat als een voortent. Over het algemeen kiezen kampeerders voor 1 of 2 zijwanden i.c.m. voorwanden op zo'n manier dat aan de voorzijde een opening blijft bestaan om onder het luifel te kunnen lopen. 
Bang dat uw uitzicht door de zijwand belemmerd wordt? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. De Rain Blocker bevat namelijk een groot raam waardoor u nog steeds van de omgeving kunt genieten. Maar dan zonder een nat pak op te lopen!

Wilt u in alle weersomstandigheden buiten naast uw caravan kunnen zitten? Dan is deze zijwand bij uw luifel de perfecte toevoeging. U creëert hiermee een heerlijk beschut plekje aan uw voertuig. Het pvc doek is van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Het gaat jaren mee! Deze zijwand is geschikt voor de Thule Omnistor luifels met een uitval van 2,5 meter. De Thule Rain Blocker zijwand G2 is verkrijgbaar in 4 hoogte maten. U bepaalt de juiste hoogtemaat door te meten van onderzijde van de gesloten Cassette luifel tot op de grond, de gemeten afstand bepaalt welke maat u nodig heeft.

S    2,05 - 2,24 m
M   2,25 - 2,44 m
L    2,45 - 2,64 m
XL  2,65 - 2,84 m

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor de Thule Omnistor met een uitval van 2,5 meter
  • Eenvoudige bevestiging
  • Talloze combinatiemogelijkheden
  • Duurzaam materiaal
  • Voorzien van raam
  • Zo monteert u uw zijwand

Het plaatsen van uw zijwand is zo gebeurd. U schuift de zijwand in de aluminium spanarm die tussen de cassette en de voorlijst van de luifel wordt aangebracht. Vervolgens kunt u het zijpaneel eenvoudig aan de steunpoot van de luifel bevestigen met de gebruiksvriendelijke verbindingselastieken. Dankzij deze verbindingselastieken kunt u de Thule Rain Blocker ook eenvoudig combineren met andere panelen. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos! Kiest u alleen voor een zijwand, of combineert u hem met andere panelen, om een comfortabele voortent te creëren? Met deze gebruiksvriendelijke panelen heeft u in een handomdraai uw leefruimte vergroot.

Maak het uzelf comfortabel bij de caravan met de Rain Blocker zijwand van Thule. U kunt hiermee ook bij een buitje lekker in de buitenlucht blijven zitten. Het zijpaneel is binnen de kortste keren opgezet, zodat u snel van uw vakantie kunt gaan genieten!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Materiaal PVC
Kleur Grijs - zwart
Afmetingen
Uitval Geschikt voor luifels met een uitval van 2,50 m
Maat S Geschikt voor hoogtes tussen 2,05 tot 2,24 m
Maat M Geschikt voor hoogtes tussen 2,25 tot 2,44 m
Maat L Geschikt voor hoogtes tussen 2,45 tot 2,64 m
Maat XL Geschikt voor hoogtes tussen 2,65 tot 2,84 m 
Samenstelling
Rafter Ja
Haringen en stieken Ja
Overige specificaties
Toepasbaar op o.a Thule Omnistore luifel 6200-6300-5200-5202-6002
Art.nr:
9318260
Merk:
Welk Thule Omnistor accessoire heb ik nodig?
In plaats van het gebruik van een voortent kan een luifel een handige snellere oplossing zijn. Echter, zijn er veel verschillende varianten en hebben deze luifels ook nog eens verschillende opties aan zijwanden en extra's om nog meer comfoor te bieden. In deze blog zullen uitgebreid de verschillende luifeltypen worden behandeld. Ook is er een handige maattabel te vinden om de juiste zij/voorwand voor uw Thule Omnistor te kunnen kiezen.

Lees hier de blog met handige maattabel
Deel dit artikel

Combineer met

Anderen bestelden ook