Naar boven

Thule inside-out doorlock G2 slot

Omschrijving

Tijdens uw vakantie wilt u onbezorgd kunnen genieten. Het laatste waar u aan wilt denken is slachtoffer worden van diefstal. Het Thule Inside-Out Lock maakt het inbrekers een stuk lastiger om uw caravan binnen te komen. Met dit kwalitatief hoogwaardige anti-inbraakslot sluit u de deuren van uw camper of caravan zowel van binnenuit als van buitenaf.

Sluit de deur van binnen én buiten

De meeste inbrekers en dieven zijn op zoek naar een snelle buit. Als ze moeite moeten doen om de caravan in te komen, zullen ze er vaak voor kiezen om verder te gaan. Met dit deurslot van Thule zorgt u ervoor dat de deur van uw caravan niet zomaar opengetrokken kan worden. Van buitenaf ontgrendelt u dit slot met een sleutel en van binnen is het snel te openen met een draaisluiting. Voor extra beveiliging heeft het slot een grote overlap met de deur. Het Inside-Out Lock kan horizontaal of verticaal geplaatst worden, zodat u het op de optimale manier kunt plaatsen. Hij wordt op de kopse kant van de wand in het kozijn gemonteerd en neemt slechts beperkte ruimte in beslag.

Met dit slot op de deur kunt u uw caravan met een veilig gevoel achterlaten.

Belangrijkste kenmerken

  • Sluit de deuren van binnenuit én van buitenaf
  • Hoogwaardig gepoederlakt aluminium
  • Kan horizontaal of verticaal gemonteerd worden
  • Meer diefstalbeveiliging

Met dit deurslot van Thule maakt u het inbrekers lastig om de caravan in te komen. Voor nog meer bescherming van uw eigendommen heeft Gimeg een ruim assortiment aan diefstalbeveiliging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kluis. Als het dan toch iemand lukt om uw voertuig binnen te komen, dan zijn uw meest waardevolle eigendommen in ieder geval veilig. Met een disselslot of een wielklem voorkomt u dat uw hele caravan meegenomen kan worden. Het disselslot zorgt ervoor dat de caravan niet aangekoppeld kan worden en dankzij de wielklem kan er niet met de caravan gereden worden. Als uw caravan verzekerd is, eist de verzekering vaak dat u een goedgekeurde wielklem of disselslot gebruikt. De specifieke eisen verschillen per verzekeraar.

Met het Thule Inside-Out Lock beschermt u uw camper of caravan tegen inbraak. Combineer dit deurslot met andere soorten diefstalbeveiliging voor een optimale bescherming van uw eigendommen. Zo gaat u met een veilig en onbezorgd gevoel op vakantie.

De getoonde prijs is exclusief montage. Wilt u dit artikel laten monteren door de gespecialiseerde vakman vul dan het contactformulier in en de TEUN winkel van uw keuze zal contact met u opnemen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Materiaal Aluminium
Afmetingen & gewicht 
Breedte 24 cm 
Hoogte 10 cm
Diepte 7 cm
Eigen gewicht 1 kg