Naar boven

Westfield Performance Superb 100 campingtafel

Omschrijving

Een fijne campingtafel mag niet ontbreken tijdens uw kampeervakantie. Geniet gezellig van een maaltijd in de buitenlucht, of speel tot laat in de avond een spelletje. Met de Westfield Performance Superb 100 kiest u voor een stevige tafel waar u lang van zult genieten. Klap hem uit op uw bestemming en de vakantie kan beginnen!

Buiten genieten met uw campingtafel

Aan het ruime tafelblad van de Performance Superb 100 van Westfield kunt u gezellig met zijn tweeën plaatsnemen. Lange benen? Geen probleem! Deze campingtafel heeft verstelbare poten, dus u stelt de hoogte zelf in tussen de 59 en 74,5 centimeter. Of u hem nou op een bestrate ondergrond of op een grasveld neerzet, de tafel staat overal stabiel dankzij de brede voetjes en het robuuste aluminium frame. Ook het tafelblad biedt u gemak. Dankzij het weer- en hittebestendige Sevelit-materiaal van het blad, kunt u er een warme pan op zetten zonder hem te beschadigen. Daarnaast kan uw tafel in alle weersomstandigheden buiten staan en is hij krasbestendig. Deze duurzame kampeertafel gaat dan ook jarenlang mee.

Belangrijkste voordelen

Plaats voor 2 - 4 personen
Sevelit tafelblad: weer-, hitte- en krasbestendig
In hoogte verstelbaar van 59 tot 74,5 cm
Afmetingen ingeklapt: 100 x 70 x 9 cm (lxbxh)
Gewicht: 9,8 kg
Neem uw campingtafel mee op reis

Deze campingtafel is inklapbaar, waardoor u hem gemakkelijk meeneemt op reis. Ook kunt u hem hierdoor goed wegzetten wanneer u hem niet gebruikt. Eenmaal opgeklapt heeft de tafel een formaat van 100 x 70 x 9 cm. Ook handig: het tafelblad is rondom afgewerkt met een slagvaste omranding van polypropyleen, zodat er geen vuil tussen de randen kan komen. Hij is daarom makkelijk schoon te maken. Kortom, de Westfield Performance Superb is een betrouwbare campingtafel die u gemakkelijk meeneemt en onderhoudt.

Met deze campingtafel geniet u waar u maar wilt van het buitenleven. Wilt u uw set compleet maken? Kies dan ook voor een fijne campingstoel. Naast tafels biedt Westfield een ruim assortiment aan comfortabele campingstoelen.

Let op! Verhitte voorwerpen zoals pannen, kaarsen, e.d. nooit direct op de tafel plaatsen. Gebruik hiervoor te allen tijde een onderzetter. 

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Antraciet 
Materiaal blad Sevelit
Materiaal frame Aluminium
Afmetingen & gewicht  
Afmetingen ingeklapt  
Breedte 100 cm
Diepte 70 cm
Hoogte  9 cm
Afmetingen uitgeklapt  
Breedte 100 cm 
Diepte 70 cm
Hoogte 74,5 cm
Eigen gewicht 9,8 kg
Maximaal belastbaar gewicht 30 kg
Overige specificaties  
Blad hittebestendig Ja
Blad vochtbestendig Ja
Verstelbaar Ja