Naar boven

Thetford Aqua Soft toiletpapier

Omschrijving

Een toilet in de camper is geen overbodige luxe. Zo komt u nooit meer ergens terecht zonder naar de wc te kunnen! Thetfordt Aqua Soft toiletpapier is speciaal ontwikkeld voor Thetford chemische toiletten voor de camper. Kies het beste, kies Thetford!

Snel oplossend toiletpapier

Een chemisch toilet is een uitkomst voor elke kampeerder. Het is belangrijk om dit toilet goed te onderhouden en om de juiste producten te gebruiken. Aqua Soft toiletpapier is speciaal voor deze toiletten ontwikkeld. Dit papier breekt aanzienlijk sneller af dan normaal wc papier. Het voorkomt hiermee verstoppingen en maakt het legen van de afvaltank eenvoudiger. Daarnaast voorkomt dit toiletpapier schade aan de bewegende delen van uw toilet. Natuurlijk is het papier ook heerlijk zacht en met 270 velletje komt u met één rol een heel eind vooruit. Aqua Soft toiletpapier is bekroond met de in hoog aanzien staande Nordic Swan.

Belangrijkste voordelen

  • Lost snel op
  • Speciaal voor chemische toiletten
  • Maakt het eenvoudiger om de afvaltank te legen
  • Helpt verstoppingen of beschadiging van de afvaltank te voorkomen
  • Thetford cassettetoiletten

De cassettetoiletten van Thetford zijn dankzij de uitneembare afvaltank ideaal voor in de camper. Het afval wordt netjes opgevangen in de afvaltank, die u vervolgens gemakkelijk kunt legen op een daarvoor bestemde plek. Met het Thetford cassettetoilet C502-X links profiteert u ook nog eens van het hoogste niveau van zit- en gebruikscomfort op de markt. Deze wc staat dan ook garant voor een comfortabele vakantie! Het toilet is voorzien van een stil, maar krachtig spoelsysteem dat de hele pot bereikt. Wanneer u Thetford Aqua Soft toiletpapier gebruikt, verlengt u de levensduur van uw toilet

Geniet van het gemak en het comfort van een eigen toilet aan boord. Gebruik de juiste producten voor optimaal gebruikersgemak.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Materiaal Papier
Afmetingen & gewicht  
Product afmeting 60cm x 40cm x 20cm
Eigen gewicht 6,38 kg 
Overige specificaties  
Aantal  4 rollen