Naar boven

EuroTrail Camperhoes

Omschrijving

De camper beschermhoes of stallingshoes is vervaardigd van het SFS-3 materiaal en biedt de beste bescherming onder alle omstandigheden.

Zowel bij gebruiik buiten als binnen beschermen de hoezen de camper tegen vuil, stof, bladeren enz. De ritsen aan de zijkant zorgen ervoor dat de camper toegankelijk blijft. De hoezen zijn 240cm breed en worden geleverd in verschillende maten. Ze zijn geschikt voor campers tot 270cm hoog. De hoezen worden geleverd inclusief bevestigingsbanden, waarmee de hoes goed over de camper heen bevestigd kan worden.

De covers zijn gemaakt van een 3 lagen SFS-3 materiaal welke is voorzien van een ademend membraam. SFS is optimaal waterafstotend maar wat veel belangrijker is, is dat het ademend is, dus eventueel vocht veroorzaakt door bijvoorbeeld condens kan verdampen en blijft niet op de wagen liggen. Door schuimblokken op het dak te leggen ontstaat een optimale ventilatie. Tevens wordt aangeraden om de camper gedurende de periode dat deze afgedekt is regelmatig te luchten om een muffe of vochtige lucht te voorkomen.

De hoezen worden geleverd inclusief opbergtas, bevestigingsbanden en reparatieset.

Hoe meet ik mijn camper om de juiste maat camperhoes te bepalen?

Meet de camper  vanaf de onderzijde aan de achterkant  tot en met de onderzijde aan de voorkant. De hoes moet immers in zijn geheel om de camper. Bij veel campers zijn tegenwoordig vrij forse kunststof bumperpartijen toegepast en ook aan de voorzijde wordt vaak gewerkt met kunststof bumper of front partijen. Dit kunststof wordt door de fabrikant vaak niet meegenomen in de opbouwlengte. Zo kan het dus gebeuren dat een camper met de aanduiding 600 in de typenaam u wellcht zou doen beslissen om de camperhoes maat 600-650  aan te schaffen. Gaan we deze camper met de maat 600 opmeten dan zou het zo maar kunnen dat de lengte, gemeten op de wijze zoals hierboven omschreven, uitkomt op 6.10 m of meer. Dan gaat de camperhoes met  maat 600-650 er nooit goed omheen, en is de hoes met de maat 650-700 de beste keuze.
De spanbanden die bij en aan de hoes worden geleverd zorgen ervoor dat de hoes goed en strak genoeg om de camper komt te zitten.   

Tip van Teun: Als u een fietsendrager aan de achterzijde van de camper heeft meet deze dan mee in de lengte. De hoes moet hier immers ook omheen. 

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Grey
Materiaal Polyester Ademend
Afmetingen
Lengte Diverse afmetingen
Hoogte Tot 2,70m hoog (dit is opbouwmaat)