Naar boven

EuroTrail Caravanhoes

Omschrijving

De caravan beschermhoes of stallingshoes is vervaardigd van het SFS-3 materiaal en biedt de beste bescherming onder alle omstandigheden.
Zowel bij gebruiik buiten als binnen beschermen de hoezen de caravan tegen vuil, stof, bladeren enz. De ritsen aan de zijkant zorgen ervoor dat de caravan toegankelijk blijft.De hoezen zijn 250cm breed en worden geleverd in verschillende maten. Ze zijn geschikt voor caravans tot 220cm hoog. De hoezen worden geleverd inclusief bevestigingsbanden, waarmee de hoes goed over de caravan heen bevestigd kan worden. Voor caravans met een fietsendrager achterop is het beter een maat groter aan te schaffen.

De covers zijn gemaakt van een 3 lagen SFS-3 materiaal welke is voorzien van een ademend membraam. SFS is optimaal waterafstotend maar wat veel belangrijker is, is dat het ademend is, dus eventueel vocht veroorzaakt door bijvoorbeeld condens kan verdampen en blijft niet op de wagen liggen.
Tevens wordt aangeraden om de caravan gedurende de periode dat deze afgedekt is regelmatig te luchten om een muffe of vochtige lucht te voorkomen.De hoezen worden geleverd inclusief opbergtas, bevestigingsbanden en reparatieset.

Hoe meet ik mijn caravan om de juiste maat caravanhoes te bepalen?

Meet de caravan  vanaf de onderzijde aan de achterkant  tot en met de onderzijde aan de voorkant. De hoes moet immers in zijn geheel om de caravan. Bij veel caravans zijn tegenwoordig vrij forse kunststof bumperpartijen toegepast en ook aan de voorzijde wordt vaak gewerkt met kunststof bumper of front partijen. Dit kunststof wordt door de fabrikant vaak niet meegenomen in de opbouwlengte. Zo kan het dus gebeuren dat een caravan met 460 in de typenaam u wellcht zou doen beslissen om de caravanhoes maat 450-500 aan te schaffen. Gaan we deze caravan met de maat 460 opmeten dan zou het zo maar kunnen dat de lengte, gemeten op de wijze zoals hierboven omschreven, uitkomt op 5.10 m of meer. Dan gaat de caravanhoes met  maat 450-500 er nooit goed omheen, en is de hoes met de maat 500-550 de beste keuze.
De spanbanden die bij en aan de hoes worden geleverd zorgen ervoor dat de hoes goed en strak genoeg om de caravan komt te zitten.   

Tip van Teun: Als u een fietsendrager aan de achterzijde van de caravan heeft telt u dan 30-40 cm op bij de meeting. De hoes moet hier immers ook omheen. 

 

 

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Grey
Materiaal Polyester ademend
Afmetingen & gewicht
Lengte  leverbaar in diverse maten 
Breedte 220-250cm
Gewicht Afhankelijk van de maat