Naar boven

Haba handdouche 12V

Omschrijving

De handdouche heeft een compact formaat waardoor het makkelijk is om het overal mee naar toe te nemen. Leg de handdouche in je auto, caravan, camper of boot en de handdouche reist met je mee. Uiteraard is de handdouche ook te gebruiken op jouw kampeerplek. De buiten handdouche gebruik je door de stekker in een 12V contact te steken.

Hoe gebruik je de handdouche?
De handdouche gebruik je als volgt: De stekker van de handdouche steek je in een 12V contact. De pomp hang je in het water wat je wil gebruiken. Je zet de douche aan door op het knopje te drukken. Nu kan jij je afspoelen!

Filter
De handdouche heeft een filter. De filter dient ervoor om bijvoorbeeld water uit een meer te filteren, voordat het uit de douchekop komt. Bladeren en andere onzuiverheden blijven achter in de filter van de handdouche. Jij kan lekker douchen met schoon water.

Ophangmogelijkheden
De handdouche heeft 2 ophangmogelijkheden, een zuignap en een ophanghaak. Handen vrij om je af te spoelen en te kunnen douchen.

Instelbare hoeveelheid water
De hoeveelheid water die uit de handdouche komt, is instelbaar. Heb je niet zoveel water nodig dan stel je dat eenvoudig in met de pinnetjes aan de bovenkant van het handvat.

Afmetingen
De lengte van de waterslang is 1,7 m. Het elektrische snoer is in zijn geheel 4,7 m.

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Blauw
Materiaal Kunstof
Afmetingen & gewicht  
Lengte waterslang 1,7 m
Lengte  elektrische snoer 4,7 m
Overige specificaties  
Aansluitspanning 12V

Video

Art.nr:
2402400
Merk:
Levertijd:
Momenteel niet leverbaar
24,50
Momenteel niet op voorraad in de webshop
Houd mij op de hoogte Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel

Combineer met