Naar boven

Dometic Zero Light Oak campingtafel - medium

Omschrijving

De serie Zero tafels van Dometic kent 4 type tafels. Als eerste de reeds bekende modellen van Zero Concrete in de medium en large uitvoering. Dit zijn tafels die over de lengte dubbel geklapt worden. De Zero Concrete is dus een vouwtafel.
De Zero Light Oak is een klaptafel, d.w.z. zeggen het tafelblad klapt niet samen, alleen de poten worden ingeklapt. Ook de Light Oak is er in 2 maten, de medium en de large. Het medium model meet 80 cm breed en 60 cm diep, een prima  tafel dus om met 2 personen aan te eten. Het topblad heeft door de "Oak look" een warme hout uitstraling en is gemaakt van lichtgewicht fiberglas composiet. Bent u op zoek naar een compacte lichtgewicht tafel dan is de Dometic Zero Light Oak medium een zeer goede keuze.

Eet dagelijks buiten met het campingmeubilair van Dometic. Wij weten als geen ander waaraan goed meubilair moet voldoen. In hoogte verstelbare poten en gewichtsverdelende voeten zorgen ervoor dat onze Zero-tafels geschikt zijn voor gebruik op een oneffen ondergrond. Ze zijn niet alleen extreem licht van gewicht maar ook nog eens compact op te vouwen waardoor ze weinig plek innemen. De Dometic Zero Light Oak tafel (medium) met eiken-look toplaag is, dankzij de composietconstructie, volledig water- en hittebestendig.
  • Tafelblad van glasvezel composiet
  • Aluminium frame
  • Eiken-look toplaag
  • Lichtgewicht maar stevig aluminium frame
  • Tafelblad met prachtig eikenlook

Let op! Verhitte voorwerpen zoals pannen, kaarsen, e.d. nooit direct op de tafel plaatsen. Gebruik hiervoor te allen tijde een onderzetter. 

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Lichtbruin
Materiaal bovenblad Glasvezel composiet
Materiaal frame Aluminium
Afmetingen & gewicht
Breedte  80 cm
Diepte  60 cm
Hoogte  72 cm
Eigen gewicht 3,90 kg
Overige specificaties
Verstelbaar Ja 
Hittebestendigblad Ja
Vochtbestendigblad Ja
Opbergtas Nee