Naar boven

Westfield Performance Aircolite 80 Blackline

Omschrijving

Een campingtafel is een onmisbaar meubel tijdens uw vakantie. Op de Westfield Performance Aircolite 80 Blackline tafel kunt u al uw eten en drinken kwijt voor een goede maaltijd. Of gaat u lekker relaxen met een tijdschrift, boek of kruiswoordpuzzel? Deze lichtgewicht kampeertafel is luxe uitgevoerd met een aluminium frame en een Aircolite tafelblad. Ideaal om mee te nemen naar uw vakantiebestemming!

Campingtafel voor 2 personen

Bent u op zoek naar een campingtafel voor 2 personen? Maak dan kennis met de Westfield Performance Aircolite 80 Blackline, een tafel die tot wel 30 kg aan gewicht draagt. U verstelt de poten gemakkelijk tussen 61 en 76,5 cm door ze in elkaar te schuiven. Zo kunt u er altijd comfortabel met uw benen onder zitten – uitgestrekt of rechtop. Het donkergrijze Aircolite tafelblad van hoogstaande kwaliteit is gemakkelijk schoon te maken. Het is niet alleen weer- en hittebestendig (het kan temperaturen aan tot wel 180 °C), maar ook bestand tegen krassen.

Belangrijkste voordelen

  • Plaats voor 2 personen
  • Aircolite tafelblad: weer-, hitte- en krasbestendig
  • In hoogte verstelbaar van 61,5 tot 76,5 cm
  • Afmetingen ingeklapt: 80 x 60 x 7 cm (lxbxh)
  • Gewicht: 5,9 kg

Compact en ultralicht

De afmetingen van de ingeklapte campingtafel zijn 80 x 60 x 7 cm (lxbxh). Dankzij de opvouwbare aluminium poten is hij ideaal voor gebruik op de camping of elders in de buitenlucht. Deze kampeertafel heeft een robuust zwart frame dat u moet losdraaien voor u hem inklapt. Door de tafelpoten met brede voetjes aan de onderkant staat uw campingtafel stevig en stabiel op iedere ondergrond. Dit product is plat opvouwbaar en is met een gewicht van 5,9 kg zeer licht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is naar iedere (vakantie)bestemming.

Kortom, met de Westfield Performance Aircolite 80 Blackline neemt u een gebruiksvriendelijke en luxe campingtafel mee op vakantie.

Let op! Verhitte voorwerpen zoals pannen, kaarsen, e.d. nooit direct op de tafel plaatsen. Gebruik hiervoor te allen tijde een onderzetter. 

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur bovenblad Grijs
Kleur frame Zwart
Materiaal frame Aluminium
Materiaal blad Aircolite
Afmetingen & gewichten
Afmetingen ingeklapt  
Breedte 60 cm
Diepte 80 cm
Hoogte 8,5 cm 
Afmetingen uitgeklapt  
Breedte 60 cm 
Diepte 80 cm 
Hoogte 76,5 cm  
Eigen gewicht 5,9 kg
Maximaal belastbaar gewicht 30 kg
Overige specificaties
Verstelbaar  Ja, verstelbaar van 61,5 cm tot 76,5 cm 
Hittebestendigblad Ja 
Vochtbestendigblad Ja