Naar boven

Thetford fresh-up set C220 met wielen

Omschrijving

Uw toilet wordt weer zo goed als nieuw met deze fresh-up set van Thetford! De set is ideaal voor wanneer u een tweedehands camper of caravan aanschaft waar al een wc in zit.

Een ‘nieuw’ toilet in twee stappen

Als u een voertuig inclusief toilet overneemt, wilt u natuurlijk dat het sanitair zo schoon en fris mogelijk is. Deze fresh-up set van Thetford biedt een eenvoudige en economische manier om een gebruikt cassettetoilet zo goed als nieuw te krijgen. De set bestaat uit een afvalwatertank en een wc-bril voor het toilet. Hiermee vervangt u de onderdelen van het toilet die de meeste gebruikssporen oplopen. Zo kan het bestaande cassettetoilet op een hygiënische manier gewoon opnieuw gebruikt worden. De afvaltank is uitgevoerd met wielen zodat hij makkelijk te verplaatsen is. Ook voor langere reizen is het handig om een extra afvaltank tot uw beschikking te hebben!

Belangrijkste voordelen

  • Een schoon en fris toilet in uw camper
  • Bevat afvalwatertank en toiletbril
  • Duurzaam en gebruiksvriendelijk
  • Beschikbaar voor diverse cassettetoiletten

Fresh-up set voor C220 cassettetoiletten

Thetford heeft diverse fresh-up sets voor de verschillende modellen cassettetoiletten. Deze fresh-up set is geschikt voor cassettetoiletten uit de C220-serie. Deze toiletten zijn van hoge kwaliteit. Ze hebben een stil maar krachtig spoelsysteem dat de hele pot bereikt. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzaam kunststof en zijn ze eenvoudig en handig te legen. Met een wc in uw eigen voertuig profiteert u van veel gemak. U kunt naar elke bestemming reizen, omdat u ook op plekken waar geen sanitair beschikbaar is nog steeds naar de wc kunt! U houdt uw toilet in optimale staat door gebruik te maken van de toiletverzorgingsproducten van Thetford. Ook is het belangrijk om Thetford Aqua Soft toiletpapier te gebruiken om verstoppingen te voorkomen en de levensduur van uw cassettetoilet te verlengen.

Waarom spullen vervangen als u ze ook kunt hergebruiken? Met deze fresh-up set wordt uw tweedehands toilet weer zo goed als nieuw. Profiteer van het gemak van een toilet van Thetford.

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Grijs/blauw
Materiaal Kunststof
Afmetingen & gewicht  
Afmetingen (lxbxh) 66,5 cm x 36,5 cm x 28,5 cm
Gewicht 6,28 kg