Naar boven

Travel Vision 4G WiFi Connect

Omschrijving

Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ook op reis wilt u een snelle, veilige en stabiele internetverbinding. Hierbij wilt u natuurlijk niet afhankelijk zijn van een zwak WiFi signaal van de camping of een slecht bereik van het mobiel netwerk.

De Travel Vision 4G WiFi Connect is de perfecte oplossing!

Met de Travel Vision 4G WiFi Connect beschikt u altijd en overal over een snel, veilig en stabiel eigen WiFi netwerk, net als thuis. Middels een 4G verbinding of via een WiFi netwerk bent u altijd verbonden met het internet. Zo kunt u op reis gebruik maken van uw eigen mobiele netwerk waarmee u al uw apparatuur zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV eenvoudig kunt verbinden met het internet en optimaal kunt gebruiken. De Travel Vision 4G WiFi Connect is ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken.

Antenne en router
De buitenunit van de Travel Vision 4G WiFi Connect is voorzien van krachtige GSM 3/4G en WiFi antennes. Deze kunnen de signalen optimaal ontvangen, versterken en distribueren. Met de router creëert u een eigen betrouwbaar en beveiligd WiFi netwerk voor al uw apparaten binnen en buiten uw voertuig, zo heeft u altijd een snelle en veilige internetverbinding.

Gebruiksvriendelijk
Met de Travel Vision 4G WiFi Connect kunt u eenvoudig verbinding maken met een (camping of gratis) WiFi netwerk. Is er geen WiFi netwerk beschikbaar? Dan maakt u verbinding met een lokaal GSM 3/4G netwerk. In de router kunt u hiervoor eenvoudig een simkaart plaatsen. Zo bent u altijd en overal, met al uw apparaten, verbonden met het internet. Alle instellingen en software zijn Nederlandstalig en dat maakt het zeer eenvoudig in gebruik.
De Travel Vision 4G WiFi Connect behoort tot de top in zijn segment. De toegepaste antennes, router, bekabeling en software zijn van de allerhoogste kwaliteit. Hiermee is de best mogelijke ontvangst gegarandeerd en daarom perfect geschikt voor montage op camper, caravan of jacht.


De Travel Vision 4G-WiFi Connect is ontworpen om mobiele apparaten, mediaspelers en computers eenvoudig in verbinding te brengen met internet op verschillende manieren.

1. 3G/4G LTE GSM connectie
2. WiFi 2,4/5 Ghz repeater vanaf een externe wifi bron
3. Wan draadgebonden connectie

Gekoppelde Apparaten
De connectie van de mobiele apparaten, media spelers en computers met de router is zowel draadloos 2,4/5 Ghz WiFi als met een vaste netwerkkabel mogelijk.

Stationair en in beweging
De Travel Vision 4G-WiFi Connect is voorzien van een omnidirectionele antenne die uit alle richtingen signalen ontvangt en zendt.
En kan zowel stationair als in beweging gebruikt worden.

MiMo externe buitenantennes
De Travel Vision 4G-WiFi Connect maakt gebruik van 2×2 MiMo externe buitenantennes en is naast hoge snelheden ook geschikt om de zwakkere signalen te ontvangen van zowel de netwerkproviders 3/4G als een WiFi bron.

Specificaties

Ontvangst support
3/4G GSM, WiFi draadloos repeater, WAN draadgebonden
 
Buitenantenne:
Omni directionele antenne 2 x 2 MIMO GSM 3/4G & WiFi 2,4-5 Ghz
Bekabeling
4 x 3 meter Coaxkabel LowLoss 50 Ohm
Afmetingen
Ø 21 cm x H 14,5 cm < 1 Kg (Buiten antenne)
 
Router:
GSM:
3G / 4G LTE Cat.6 (max 300 Mbps download, 50 Mbps upload)
GSM Support
 
Frequentie-banden
B1/B3/B5/B7/B8/B20/B28/B32
LTE-FDD
B38/B40/B41
LTE-TDD
B1/B3/B5/B8
WCDMA
B1/B3/B5/B8
SIM Kaart slot
Micro-SIM (Sim lock vrij)
 
WiFi Draadloos:
WiFi draadloze Repeater
802.11a/b/g/n/ac
WiFi draadloos Accespoint
802.11a/b/g/n/ac
Max Wifi accespoint clients
Tot 10 gelijktijdige connecties
Wireless Frequentie
2.4GHz, 5 GHz
Wireless Beveiliging
WPA, WPA2, WEB, AES
 
Ethernet Draadgebonden:
LAN Poort
3x Gigabit
WAN/LAN Poort
1x Gigabit
 
Voeding
12V DC, 2 Amp. Max
Afmetingen/Gewicht
L 16 cm x H 10 cm x D 5 cm, < 0,5 Kg
Art.nr:
CO4GW11
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook