Naar boven

Qlima opvouwbare gaskachel

Omschrijving

Het model is perfect regelbaar met 3 verwarmingsstanden en biedt een maximaal verwarmingsvermogen van 4,2 kW. De kachel is geschikt voor ruimtes tot maximaal 135 m³ en heeft energie-efficiëntieklasse A.

Voor de verplaatsbaarheid is het model voorzien van wieltjes. Het model is geschikt voor gasflessen van 15 kg van 30 mbar. De GH 142 RV is eenvoudig in gebruik. Je ontsteekt de kachel eenvoudig via die piezo-ontsteking. Na gebruik kun je de kachel inklappen, waardoor deze aanzienlijk minder ruimte inneemt. Bekijk de heldere montage video.

De kachel is verder onderhoudsvrij en bijzonder veilig. Zo is de kachel uitgerust met een omvalbeveiliging, zodat de kachel automatisch uitgeschakeld wordt, wanneer deze omvalt, een oververhittingsbeveiliging en het zogenaamde ODS-systeem, oftewel zuurstofbeveiligingssysteem.

De Qlima gaskachel GH 142 RV is uniek in zijn soort, doordat deze opvouwbaar is. Zo bespaar je aanzienlijk ruimte tijdens opslag en kun je de kachel eenvoudig meenemen op bijvoorbeeld vakantie. Bekijk de heldere montage video.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Materiaal Staal
Afmetingen & gewicht
Hoogte 73,3 cm
Breedte 42 cm
Diepte 40 cm
Gewicht 8 kg
Technische specificaties
Ontsteking Piëzo
Gasdruk 30 mBar
Capacitieit 4,2 kw
Veiligheids voorziening omvalbeveiliging
Brandstof  Propaan/Butaan
Verwarmingscapaciteit in m² 54
Verwarmingscapaciteit in m³ 135
Gasverbruik maximaal 0.305 kg/u
Gasverbruik minimaal 0.117 kg/y
Overige specificaties
Verrijdbaar Ja
Gasslang Nee
Gasdrukregelaar Nee

Video

Art.nr:
GH142RV
Merk:
129,00 119,95
2 - 4 werkdagen
In winkelwagen Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel