Naar boven

Truma Aventa Compact Plus dakairco | inclusief montage

Omschrijving

Na een verfrissende duik in het zwembad of in zee is het heerlijk om ook in uw caravan of camper koel te blijven. De Truma Aventa dakairco Compact Plus past op ieder dak, ook op het kleinste. Koel uw voertuig tot de ideale temperatuur en geniet!

Bereik de ideale temperatuur met de compacte dakairco van Truma

Met de Truma Aventa dakairco Compact Plus bereikt u altijd een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper. Deze airco heeft een koelvermogen van 2200 W en koelt daarmee sneller dan de standaard Compact. Hij is uitgevoerd in de kleur wit. De Truma dakairco voor de caravan is technisch geoptimaliseerd en werkt zeer stil, waardoor u in alle rust ontspant. De bijbehorende luchtverdeler Small wordt los geleverd en is verkrijgbaar in de kleuren grijs en crème. Uw airconditioningsysteem kan eenvoudig na aanschaf geplaatst en ingebouwd worden.

Belangrijkste voordelen

- Past op elk voertuigdak
- Koelvermogen van 2200 W, koelt zeer snel
- Werkt zeer stil
- Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening en CP Plus bedieningspaneel
- Weegt slechts 29,5 kg
- Garantie: 2 jaar
- Compact en gebruiksvriendelijk

Een groot voordeel van de Truma Aventa Compact Plus is dat hij past op ieder dak. Hij is daardoor zeer geschikt voor camperbusjes en motorhomes. De afmetingen van de dakairco zijn 26,5 x 56 x 78,5 cm (hxbxd) en met zijn 29,5 kg is hij erg licht. Hij werkt op 230V en wordt bovenop uw caravan of camper gemonteerd op de plaats van het dakraam. De luchtverdeler wordt aan de binnenkant van het plafond bevestigd. De luchtstroom wordt gelijkmatig verdeeld zonder tocht. U stelt de binnentemperatuur gemakkelijk in met de afstandsbediening, maar u kunt ook gebruikmaken van het unieke digitale CP Plus bedieningspaneel om de airconditioning te programmeren. In combinatie met de iNet Box regelt u uw airconditioningsysteem met behulp van de Truma app eenvoudig op afstand met Bluetooth of sms.

Met de Truma Aventa dakairco Compact Plus zit u er heerlijk koel bij op de camping. Genieten van een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper was nog nooit zo eenvoudig!


*De prijs inclusief montage betreft:
Basismontage dakairco's: plaatsen in de plaats van (reeds verstevigd) dakluik, maximaal 40 x 40 cm / basis 230V aansluiting. 
Voor meer informatie en montage mogelijkheden kunt u de contact button aanklikken en het formulier invullen.
De TEUN winkel van uw keuze zal contact met u opnemen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur wit/zwart
Materiaal Kunststof en metaal
Afmetingen & gewicht
Breedte buitengedeelte 56 cm
Hoogte buitengedeelte 26,7 cm
Lengte buitengedeelte 78,5 cm
Eigen gewicht 29,5 kg
Breedte inbouw 40 cm
Hoogte inbouw 4,6 cm
Lengte inbouw 40 cm
Technische specificaties
Aansluitspanning 230V
Stroomverbruilk 4,3A
Koelvermogen 2200W
Inclusief binnen kader Ja
Capaciteit Voertuigen tot 7,5 m
Art.nr:
8609930
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Deel dit artikel

Ook interessant