Naar boven

Mestic MCCB-300 blackline koelboxdrager - zwart

Omschrijving

De koelboxdrager van Mestic is uitgevoerd in een stoere, stijlvolle, mat zwarte kleur. Hiermee sluit hij feilloos aan op een Mestic koelbox. De stevige koelboxdrager houdt jouw koelbox droog én schoon.

Je beschermt met de koelboxdrager jouw koelbox eenvoudig tegen vocht en vuil. Het is beter voor het behoud van de koelbox om hem van de grond af te zetten. Zo voorkom je dat de koelbox na een flinke regenbui in een plas water staat. Deze koelboxdrager zet je eenvoudig op een ergonomische hoogte door te kiezen tussen de twee verschillende hoogtes. Je komt gemakkelijker bij jouw koelbox én het is beter voor je rug. De koelboxdrager is door het handige formaat universeel toepasbaar op bijna iedere koelbox.

Belangrijkste voordelen

  • In hoogte verstelbaar
  • Compact opvouwbaar
  • Geschikt voor vrijwel iedere koelbox
  • Extra verstevigingsbalk voor stabiliteit

Stevige, stabiele koelboxdrager

De slimme koelboxdrager van Mestic maakt het mogelijk om de koelbox waterpas neer te zetten met het verstelbare voetje. Op deze manier heb je geen last meer van ongelijke oppervlaktes en ben je ervan verzekerd dat de koelbox stevig staat. Bovendien zorgen de rubbers aan de pootjes van de koelboxdrager voor extra grip. Anders dan andere koelboxdragers heeft de Mestic koelboxdrager blackline een extra verstevigingsbalk, wat hem nóg steviger maakt. Zo heb je geen omkijken meer naar de koelboxdrager als hij staat. Hij is compact op te vouwen en mee te nemen in de handige draagtas, want hij weegt slechts 1,5 kg. Bovendien neemt hij amper plaats in de auto in beslag, bijvoorbeeld wanneer je gaat kamperen. Zo houdt je extra ruimte over voor andere spullen en ga je een gezellige, actieve vakantie met het gezin tegemoet

Kortom, de koelboxdrager is de beste toevoeging aan jouw koelbox. Hij is lichtgewicht, compact en stevig. Het is de ideale drager om mee te nemen tijdens een heerlijke vakantie. Hij is speciaal ontworpen om jouw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Mat zwart
Materiaal Aluminium
Afmetingen & gewicht
Hoogte 33 cm
Breedte 50 cm
Diepte 45 cm
Eigen gewicht 1,5 kg