Naar boven

Thule Rain Blocker G2 Caravan zijwand - Uitval 2.50 m

Omschrijving

Met de Rain Blocker van Thule kunt u altijd lekker in de buitenlucht zitten. Deze zijwand is de ideale toevoeging aan uw luifel en beschermt u tegen de weersinvloeden. U kunt hem combineren met andere panelen van Thule om een volledige voortent te creëren.

Eenvoudige bescherming tegen regen

Wilt u in alle weersomstandigheden buiten naast uw caravan kunnen zitten? Dan is deze zijwand bij uw luifel de perfecte toevoeging. U creëert hiermee een heerlijk beschut plekje aan uw voertuig. Het pvc doek is van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Het gaat jaren mee! Deze zijwand is geschikt voor de Thule Omnistor 6200 en 6300 met een uitval van 2,5 meter. Hij past op voertuigen met een aanbouwhoogte van 2,35 tot 2,54 meter. Dit is de afstand tussen de onderkant van de gesloten cassette tot aan de grond. Bang dat uw uitzicht door de zijwand belemmerd wordt? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. De Rain Blocker bevat namelijk een groot raam waardoor u nog steeds van de omgeving kunt genieten. Maar dan zonder een nat pak op te lopen!

Belangrijkste voordelen
  • Geschikt voor Thule Omnistor 6200 en 6300
  • Eenvoudige bevestiging
  • Talloze combinatiemogelijkheden
  • Duurzaam materiaal
  • Voorzien van raam
  • Zo monteert u uw zijwand

Het plaatsen van uw zijwand is zo gebeurd. U schuift de zijwand in de aluminium spanarm die tussen de cassette en de voorlijst van de luifel wordt aangebracht. Vervolgens kunt u het zijpaneel eenvoudig aan de steunpoot van de luifel bevestigen met de gebruiksvriendelijke verbindingselastieken. Dankzij deze verbindingselastieken kunt u de Thule Rain Blocker ook eenvoudig combineren met andere panelen. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos! Kiest u alleen voor een zijwand, of combineert u hem met andere panelen, om een comfortabele voortent te creëren? Met deze gebruiksvriendelijke panelen heeft u in een handomdraai uw leefruimte vergroot.

Maak het uzelf comfortabel bij de caravan met de Rain Blocker zijwand van Thule. U kunt hiermee ook bij een buitje lekker in de buitenlucht blijven zitten. Het zijpaneel is binnen de kortste keren opgezet, zodat u snel van uw vakantie kunt gaan genieten!
 
 

Specificaties

Fysieke kenmerken
Materiaal PVC
Kleur Grijs - zwart
Afmetingen
Uitval 2,50 m
Hoogte 2,35 - 2,54 m
Samenstelling
Rafter Ja
Haringen en stieken Ja
Art.nr:
9319440
Merk:
Welk Thule Omnistor accessoire heb ik nodig?
In plaats van het gebruik van een voortent kan een luifel een handige snellere oplossing zijn. Echter, zijn er veel verschillende varianten en hebben deze luifels ook nog eens verschillende opties aan zijwanden en extra's om nog meer comfoor te bieden. In deze blog zullen uitgebreid de verschillende luifeltypen worden behandeld. Ook is er een handige maattabel te vinden om de juiste zij/voorwand voor uw Thule Omnistor te kunnen kiezen.

Lees hier de blog met handige maattabel
Deel dit artikel