Naar boven

Nemesis Ultra wielklem

Omschrijving

De Nemesis Ultra is een SCM goedgekeurd wielslot volgens een nieuw gepantenteerd ontwerp van Purple Line.  Het is een compact en lichtgewicht design, welke snel en eenvoudig te monteren is.
Het  Nemesis slot wordt compleet geleverd met handige opbergtas. 
Het slot is geschikt voor gebruik op zowel stalen velgen als licht metalen velgen. Maar vooral voor de laatste type velg is de Nemesis uitermate geschikt.

Let op, dit is geen universele wielklem maar is ontwikkeld voor caravans en/of aanhangers. Deze is dus niet geschikt voor campers en buscampers, ook niet voor VW bussen.

Hoe werkt het Nemesis wielslot?

Het slot bestaat bij aankoop uit 7 onderdelen. Het eerste wat u moet doen is 1 wielbout vervangen door de wielbout die bij het slot geleverd wordt. Vervolgens schuift u de lange stalen stang in de uitsparing aan de achterzijde van het oranje slot. 
Schuif de stang door de wielopeningen van een stalen of LM velg. Laat de ronde opening van slot precies aansluiten op de wielbout die u zojuist op het wiel geschroefd heeft. Dan schuift u het slotdeel in de ronde opening aan de voorzijde van het Nemesis slot. Gebruik de sleutels om het slot goed in de wielbout te laten vallen.https://www.purpleline.co.uk/images/manuals/FNU200-UM-0117.pdf

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur  Oranje
Afmetingen & gewicht 
Hoogte slot 15 cm
Breedte slot 27 cm 
Diepte slot ( incl stang) 43 cm 
Gewicht 3,25 kg 
Overige specificaties  
Opbergtas Ja

Video