Naar boven

Mestic MW-80 waterkoker

Omschrijving

De Mestic Waterkoker MW-80 is de basisversie in de Mestic waterkokerlijn. Deze lichtgewicht waterkoker is dankzij het lage wattage ideaal voor op de camping. Zo zet je gemakkelijk een heerlijke kop thee tijdens jouw vakantie.

Enjoy your breakfast

Geniet van een lekkere kop thee bij het ontbijt met de Mestic MW-80. Deze waterkoker voor de camping is uitgerust met een ergonomisch handvat en heeft een moderne uitstraling door zijn strakke witte behuizing. De koker heeft indicatieverlichting waaraan je kunt zien of hij aan of uit staat. Wanneer het water kookt, slaat de waterkoker automatisch af. Ook is het model uitgerust met droogkookbeveiliging. Dit betekent dat het verwarmingselement automatisch uitschakelt als er geen water in het reservoir zit.

Belangrijkste kenmerken

  • Automatische afslag
  • Droogkookbeveiliging
  • Schakelaar met indicatielampje
  • Vermogen: 500 watt
  • Inhoud: 1 liter


Dé waterkoker voor de camping

De meeste campings bieden de mogelijkheid om stroom op jouw kampeerplek af te nemen, maar het aantal ampère dat afgenomen kan worden is meestal beperkt. Dankzij het lage vermogen van 500 watt dat de Mestic MWC-80 gebruikt, is dit dan ook de ideale camping waterkoker. Met een inhoud van 1 liter kun je zo’n 4 koppen thee in een keer zetten. Geniet dus samen ontspannen van een lekker drankje bij het ontbijt of na een dag vol activiteiten.

Met de Mestic Waterkoker MW-80 kook je gemakkelijk water voor een warme drank of een bouillonnetje. Dankzij het lage wattage is deze waterkoker het ideale model voor op de camping. Je profiteert met deze koker van dezelfde gemakken als thuis.

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Wit/grijs
Materiaal Kunststof
Afmetingen & gewicht   
Lengte 17,5 cm
Breedte 9 cm
Hoogte 20,5 cm
Gewicht 0,5 kg
Snoerlengte 0,65 m
Overige specificaties  
Droogkookbeveiliging Ja
Garantie 2 jaar
Indicatielampje Ja
Inhoud 1 L
Kabelopwikkeling Nee
Snoerloze kan Nee
Aansluitspanning V 230 AC Volt 
Stroomverbruik 2,17 A
Veiligheidsvoorziening Droogkookbeveiliging
Vermogen 500 W
Waterniveau indicator Nee