Naar boven

Mestic MWC-120 waterkoker 0,8L

Omschrijving

Begin de dag goed met een stomende kop thee. Die zet je gemakkelijk met de Mestic Waterkoker MWC-120. Deze draadloze waterkoker is dankzij het lage wattage ideaal voor op de camping. Zo kun je zonder problemen zoveel thee zetten als je wilt.

Enjoy your breakfast

Zin in een lekkere kop thee bij het ontbijt? Dan komt deze waterkoker van Mestic goed van pas. Met een inhoud van 0,8 liter heeft dit model genoeg capaciteit om vier koppen te vullen. De waterkoker is draadloos en heeft een lange schenktuit waardoor het water eenvoudig in te schenken is. De koker heeft indicatieverlichting waaraan je kunt zien of hij aan of uit staat. Wanneer het water kookt, slaat de waterkoker automatisch af. Verder is de bodemplaat 360° draaibaar. De Mestic Waterkoker MWC-120 is dus in iedere mogelijke positie terug te zetten. Met deze camping waterkoker ben je van alle gemakken voorzien.

Belangrijkste kenmerken

  • Automatische afslag
  • Droogkookbeveiliging
  • Indicatielampje
  • Vulstand indicator
  • Vermogen: 800 watt
  • Inhoud: 0,8 liter


Dé waterkoker voor de camping

De meeste campings bieden de mogelijkheid om stroom op je kampeerplek af te nemen, maar het aantal ampère dat afgenomen kan worden is meestal beperkt. De Mestic MWC-120 is daarom de ideale camping waterkoker, want dit model heeft het lage vermogen van 800 watt. Je kunt hiermee dus rustig een pot thee zetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat het elektrisch circuit wordt overbelast. Het model is ook uitgerust met droogkookbeveiliging. Dit betekent dat het verwarmingselement automatisch uitschakelt als er geen water in het reservoir zit.

Geniet van een lekkere kop thee bij het ontbijt of op een koele avond. De Mestic Waterkoker MWC-120 is het ideale model voor op de camping. Je profiteert met deze snoerloze waterkoker van dezelfde gemakken als thuis.

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Wit/zwart
Materiaal behuizing Aluminium
Afmetingen & gewicht   
Productafmeting 21,5 cm x 12 cm x 18,5 cm 
Eigen gewicht 0,7 kg 
Inhoud 0,8 L
Snoerlengte 80 cm
Technische specificaties  
Aansluitspanning 220-240 Volt
Vermogen 800 W 
Stroomverbruik 3.47 A
Overige specificaties  
Automatisch uitschakelen Ja
Indicatielampje Ja
Waterniveau indicator Nee
Kabelopwikkeling Ja
Snoerloze kan Ja