Naar boven

Mestic MW-120 wasmachine centrifuge

Omschrijving

Een wasje draaien op de camping doe je met de Mestic wasmachine MW-120. Zo kun je waar je ook bent genieten van frisse en schone kleding. Zelfs als je ergens kampeert waar geen faciliteiten zijn!

Wassen waar je maar wilt!

De Mestic MW-120 is een combinatie van een wasmachine en een centrifuge. Dit model is dankzij zijn lichte gewicht en compacte formaat ideaal om mee op reis te nemen. De miniwasmachine heeft een duurzame motor waarmee je 3,5 kg aan droge was kunt wassen. Vervolgens kun je jouw was ook meteen drogen. In de Mestic MW-120 wasmachine centrifuge kun je natte was met een gewicht van 1,5 kg drogen. De motor van deze combi wasmachine is koolborstelloos, wat betekent dat de anker in de machine is voorzien van een permanente magneet. De motor werkt hierdoor energiezuinig, wordt minder snel warm en maakt minder geluid.

Belangrijkste voordelen

  • Wasmachine/centrifuge combinatie
  • Capaciteit wasmachine: 3,5 kg droge was
  • Capaciteit centrifuge: 1,5 kg natte was
  • Makkelijk te vervoeren door licht gewicht
  • Energiezuinig

Hoe werkt de Mestic wasmachine?

De Mestic wasmachine is zeer eenvoudig in gebruik. Je sluit de watertoevoerslang aan op een kraan en koppelt de andere kant aan de wasmachine. Dan draai je de kraan open en laat je genoeg water in de kunststof trommel lopen. Voeg vervolgens via de klep het wasmiddel toe. De wasmachine heeft een ingebouwde timer, waarmee je gemakkelijk aan kan geven hoe lang de was moet duren. Stel hem voor erg vuil wasgoed in op 12 of 15 minuten. Draai de knop na het wassen naar ‘drain’ om het vuile water af te voeren. Wring het wasgoed uit met de spintimer en selecteer een spoeltijd.

De combi wasmachine is ideaal als je voor langere tijd op de camping staat, maar is dankzij zijn compacte formaat ook handig voor bijvoorbeeld een studentenkamer! Profiteer van het gemak van deze multifunctionele wasmachine.

Tip van Teun!

U kunt de wasmachine ook met water vullen d.m.v. een emmer. De vulslang gebruikt u dan alleen om het water uit de wasmachine te laten lopen. Zorg tijdens het vullen met de emmer dat de slang van de machine wel aan de bovenzijde van de wasmachine vast zit  d.m.v. het haakje aan de slang, anders loopt het water weer direct uit de Mestic wasmachine.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Blauw/wit
Materiaal Kunststof
Afmetingen & gewicht
Productafmetingen 59 cm x 38 cm x 61 cm 
Eigen gewicht 10,5 kg
Technische specificaties
Aansluitspanning 230 V
Stroomverbruik 1,1 A
Vermogen 250 W
Piekvermogen 250 W
Overige specificaties  
Type wasmachine Bovenlader
Aantal wasprogramma's 3
Instelbare timer Ja
Vulgewicht centrifugeren 1,5 kg (natte was)
Vulgewicht wassen 3,5 kg (droge was)