Naar boven

Thule Omnistor 5200 luifel - wit

Omschrijving

Met het modern design van de Thule Omnistor 5200 past deze wandluifel bij de nieuwste recreatievoertuigen. Creëer uw eigen schaduwplekje en geniet!

Beschut ontspannen met de Thule wandluifel

Een dagje op de camping doorbrengen naast uw camper of caravan wordt een stuk aangenamer met de Omnistor 5200. Natuurlijk hoopt elke kampeerder op lekker weer tijdens de vakantie, maar wanneer de temperaturen hoog oplopen en de zon fel is, dan is het ook fijn om de schaduw op te zoeken. Met deze wandluifel van Thule creëert u een heerlijk beschut plekje in de buitenlucht. Kies uit een witte, aluminium of antracietkleurige cassette en 5 trendy doekkleuren: Mystic Grey, Sapphire Blue, Alaska Grey, Blue Sky of Uni Grey. Het pvc-doek van topkwaliteit bestaat uit 5 lagen, waardoor de luifel uv-bestendig, waterdicht, afwasbaar, duurzaam en krasbestendig is. De luifel is verkrijgbaar in 7 lengtes tussen 1,90 en 5 meter met een maximale uitval van 2,50 meter.

Belangrijkste voordelen

Geschikt voor campers, caravans én kampeerbusjes
Verkrijgbaar in 7 lengtes tussen 1,90 m en 5 m
Uitval tussen 1,40 m en 2,50 m
Perfecte doekspanning
Handmatige bediening, optioneel met motor

Gebruiksvriendelijk en laag in onderhoud

In principe is de Omnistor 5200 handmatig te bedienen, maar u kunt er ook voor kiezen om een 12 VDC motor op de luifel te plaatsen. Hiermee opent u de wandluifel zonder moeite met de drukknop. Het gebruiksvriendelijke Quick Lock Systeem helpt u de steunpoten altijd op de juiste hoogte aan te passen. Stevige knikarmen met gepatenteerde spanarmen zorgen voor een perfecte doekspanning en verhogen de windweerstand. De spanarmen zijn standaard geïntegreerd bij luifellengtes vanaf 4 meter en zijn optioneel voor de lengtes 3 en 3,50 meter. De geïntegreerde regengoot in de voorlijst voert bij regen water goed af en is bovendien handig bij het schoonmaken.

Met de Thule Omnistor 5200 creëert u gemakkelijk een persoonlijk plekje om te ontspannen. Met de optionele tent/led-montagerail dekt u de ruimte onder de bevestiging netjes af en kunt u een tent of een led-strip installeren. Zo kunt u ook wanneer het donker wordt nog lang buiten zitten.

Het Thule Omnistore luifel kleur antraciet kan allen uitgevoerd worden met het doek Mystic grijs. 


LET OP: de weergegeven prijs is exclusief montagekostenen exclusief adapters, neem voor informatie en montage mogelijkheden contact op met een TEUN winkel bij u in de buurt via het contactformulier.

De omnistor 5200 is verkrijgbaar in de volgende maten:

Breedte Uitval Gewicht
192 cm 140 cm 14,2 kg
232 cm 180 cm 17 kg
262 cm 200 cm 19 kg
302 cm 250 cm 22,6 kg
352 cm 250 cm 25,4 kg
402 cm 250 cm 28 kg
452 cm 250 cm 30,4 kg
502 cm 250 cm 32,8 kg

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur cassette Wit 
Kleur doek Mystic grijs - Sapphire blue
Materiaal cassette aluminium
Materiaal doek PVC
Afmetingen & gewicht
Uitval 140 cm - 250 cm 
Breedte 192 cm - 502 cm 
Gewicht 14,2 kg - 32,8 kg
Overige specificaties 
Montage Zijwand montage
Zijwanden mogelijk Ja, Rain Blocker - Sun Blocker - View Blocker
Voorwanden mogelijk Ja, Rain Blocker - Sun Blocker

Video

Art.nr:
9732710
Merk:
Levertijd:
Uitsluitend verkrijgbaar in onze winkels
Welk Thule Omnistor accessoire heb ik nodig?
In plaats van het gebruik van een voortent kan een luifel een handige snellere oplossing zijn. Echter, zijn er veel verschillende varianten en hebben deze luifels ook nog eens verschillende opties aan zijwanden en extra's om nog meer comfoor te bieden. In deze blog zullen uitgebreid de verschillende luifeltypen worden behandeld. Ook is er een handige maattabel te vinden om de juiste zij/voorwand voor uw Thule Omnistor te kunnen kiezen.

Lees hier de blog met handige maattabel
Deel dit artikel

Combineer met

Anderen bestelden ook