Naar boven

Tristar CM-1280 Grind & Brew koffiezetapparaat - 650W

Omschrijving

Op zoek naar een betaalbaar koffiezetapparaat om de lekkerste koffie te malen en te zetten? Dan is de Tristar CM-1280 Grind and Brew precies wat je nodig hebt. Het koffiezetapparaat is compact van formaat en dankzij de geïntegreerde molen geniet je thuis of op de camping van de luxe van versgemalen koffie. Bovendien kun je de timer instellen en elke ochtend wakker worden met de geur van koffie, de perfecte manier om een nieuwe dag te beginnen!

2-in-1 koffiezetapparaat
Er gaat niets boven de smaak van versgemalen koffiebonen, maar twee apparaten kunnen te veel ruimte innemen. Dankzij het compacte formaat en de geïntegreerde molen van de Tristar Grind and Brew hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. De Tristar Grind & Brew heeft zelfs meerdere maalstanden, zodat je altijd de perfecte maling voor jou kunt vinden. Wanneer bonen fijner gemalen worden, duurt het langer voordat het water erdoorheen druppelt en zo ontwikkelen de smaken zich meer. Vind je de koffie vaak bitter smaken? Kies dan voor een grovere instelling en je zal het verschil proeven. Alleen voorgemalen koffie in huis? Geen probleem, dit koffiezetapparaat is ook geschikt voor voorgemalen koffie. Druk gewoon op de ground-knop en het koffiezetapparaat begint te zetten!

Handige timerfunctie
Wakker worden met de geur van koffie, wat wil je nog meer? De handige 24-uurs timerfunctie op de Grind and Brew maakt het mogelijk. Stel gewoon de timer in en het koffiezetapparaat zorgt ervoor dat je koffie klaar is wanneer jij dat wilt. Hij is zelfs uitgerust met een geheugenfunctie, zodat je elke ochtend met één druk op de knop van jouw koffie kunt genieten! De timer te vroeg ingesteld? Geen probleem, de warmhoudfunctie zorgt ervoor dat de koffie ongeveer 40 minuten op de juiste temperatuur blijft.

Gemakkelijk te bedienen
De Tristar Grind an Brew is eenvoudig te bedienen, dankzij het LCD-display en de elektronische bediening. Je kunt eenvoudig kiezen tussen 2 - 6 kopjes, de sterkte van je koffie aanpassen of een timer instellen. Dankzij het compacte formaat en het energiezuinige vermogen van 650 W is het koffiezetapparaat zelfs geschikt om mee te nemen naar de camping.

Wat zit er in de doos?
Tristar CM-1280 Grind and Brew, koffiekan, schepje, filter en handleiding.

Redenen om te kiezen voor Tristar CM-1280:

  • Geschikt voor zowel bonen (80 gram inhoud) als gemalen koffie
  • Dankzij de glazen kan van 0,75 L is het koffiezetapparaat geschikt voor 6 koppen koffie
  • Roestvrijstalen behuizing met afneembaar waterreservoir van 0,8 L
  • 24-uurs timerfunctie en warmhoudfunctie van 40 minuten
  • Gemakkelijk de instellingen aanpassen dankzij het elektronische bedieningspaneel en LCD-display

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Zwart/zilver
Materiaal Kunststof/glas
Afmetingen & gewicht  
Lengte 25 cm
Breedte 17 cm
Hoogte 27 cm
Gewicht 1,7 kg
Overige specificaties  
Aantal kopjes 6
Warmtebron Electrisch
Inhoud 0,75 L
Vermogen 650 watt
Geschikt voor Bonen (80 gr) en gemalen koffie
Snoerlengte 62 cm