Naar boven

Tristar KR-3178 kruimelzuiger

Omschrijving

De Tristar KR-3178 Kruimeldief is voorzien van de unieke combinatie van een krachtige oplaadbare 12V batterij en een 12V autostekker. Daardoor is dit de ideale kruimelzuiger voor het huis en de auto. Bovendien kun je zowel nat als droog zuigen én elk hoekje bereiken dankzij de bijgeleverde accessoires.

Oplaadbare accu
De Tristar kruimeldief werkt op een krachtige oplaadbare NiMH accu met een voltage van 12V. Je laadt de kruimeldief gewoon op via netstroom en daarna kun je hem 15 minuten lang draadloos gebruiken. Je krijgt echter ook een 12V autostekker met een snoer van 2.5 meter waarmee je dus heel gemakkelijk je auto kunt schoonmaken en meer dan genoeg bewegingsruimte hebt. De kruimelzuiger is hierdoor ook zeer geschikt voor gebruik op de camping.

Eenvoudig in gebruik
De Tristar kruimeldief is voorzien van een transparante stofbak zodat je in één oogopslag ziet wanneer de kruimelzuiger geleegd moet worden, en dit doe je heel gemakkelijk in de prullenbak. De stofbak heeft een ruime inhoud van 550 milliliter. De filter is uitwasbaar waardoor je hem heel eenvoudig kunt reinigen en opnieuw gebruiken.

Handige extra’s
De KR-3178 kruimeldief is voorzien van enkele handige extra’s waardoor deze nog eenvoudiger te gebruiken is. Dankzij diverse extra opzetstukken kun je alle hoekjes van je huis of auto heel gemakkelijk bereiken. Het mondstuk voor vloeistoffen biedt bovendien de mogelijkheid om zowel nat als droog te zuigen, waardoor je de kruimeldief echt overal voor kunt gebruiken.

Wat vind je in de doos:
Tristar kruimeldief, filter, kierenzuiger, meubelborstel, vloeistoffenmondstuk, adapter, 12V autostekker, wandhouder, handleiding.

Redenen om voor de Tristar KR-3178 Kruimeldief te kiezen:

  • Met de kruimeldief kun je zowel droog als nat zuigen en alle hoekjes bereiken met diverse accessoires
  • Met oplaadbare NiMH 12V accu en een 12V autostekker met 2.5 meter snoer
  • Draadloos te gebruiken voor 15 minuten en tevens zeer geschikt voor de camping
  • Praktisch in gebruik met transparante stofbak van 0.55 liter en uitwasbare filter
  • Met verschillende mondstukken, onder andere met borstel en voor vloeistoffen

Specificaties

Fysieke kenmerken 
Kleur Grijs/transparant
Materiaal Kunststof
Afmetingen & gewicht 
Lengte 12 cm
Breedte 38 cm
Hoogte 12 cm
Gewicht  
Overige specificaties 
Opladen  12V
Vermogen 75 W
Voltage 7,2V
Inhoud 0,55 L
Gebruikerstijd 15 min
Draadloos gebruik Ja
Voeding  Batterij
Droog en nat zuigen Ja