Naar boven

Eurotrail Grand Cafe 6 koffiezetter

Omschrijving

Het Eurotrail koffiezetapparaat is geschikt voor het zetten van maximaal 6 kopjes heerlijke koffie tegelijk. Door het compacte ontwerp neemt het koffiezetapparaat weinig ruimte in beslag in je keuken. Door het lage vermogen is het koffiezetapparaat geschikt voor op de camping.

Verse koffie
Het koffiezetapparaat is erg makkelijk te gebruiken. Het waterniveau wordt aangegeven door een LED indicator. Het koffiezetapparaat wordt geleverd met een uitneembaar koffiefilter met hendel en is gemakkelijk schoon te maken, dus u hoeft geen papieren koffiefilters te gebruiken. De druppelstop zorgt ervoor dat het koffiezetapparaat niet lekt wanneer je de pot verwijdert.

Eenvoudig in gebruik
Het koffiezetapparaat is erg handig in gebruik en dankzij de aan/uit led indicator kan je snel zien of het koffiezetapparaat aan staat. Het is voorzien van een warmhoud functie voor de kan en deze functie schakelt automatisch uit na 40 minuten, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij aan blijft staan.

Compact ontwerp
Het Eurotrail koffiezetapparaat heeft 0,65 ltr. volume waarmee je tot 6 kopjes koffie zet tegelijk. Het koffiezetapparaat heeft een laag stroomverbruik van 650W waardoor het ook geschikt is voor op de camping. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat het koffiezetapparaat stabiel op het aanrecht staat.

Inbegrepen:
Koffiezetapparaat, glazen pot, uitneembaar koffiefilter, koffielepel, handleiding

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof/RVS/glas
Afmetingen & gewicht
Hoogte 27 cm
Breedte 16 cm 
Diepte 22,8 cm
Inhoud  0,625 liter  / 6 kopjes
Gewicht 1,05 kg
Technische specificaties
Aansluitspanning 230V
Energie verbruik 650W