Naar boven

Eurotrail Grand Cafe Thermo 10 koffiezetter

Omschrijving

Het Eurotrail koffiezetapparaat met isoleerkan is geschikt om tot 10 kopjes koffie tegelijk te zetten. Door het compacte ontwerp neemt het koffiezetapparaat weinig ruimte in beslag in je keuken. Het lage vermogen maakt het geschikt voor gebruik op de camping. Stijlvol ontwerp met een zwarte afwerking, roestvrijstalen details en een thermo kan.
Voorzien van warmhoud functie die automatisch uitschakelt na 40 minuten. Met druppelstop en antislipvoetjes.

Verse koffie
Het koffiezetapparaat is zeer eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met een dubbelwandige roestvrijstalen isoleerkan. De isoleerkan houdt de koffie lekker warm en vers, ideaal voor aan tafel, strand of waar dan ook. Het koffiezetapparaat heeft een duidelijke waterniveau indicator en wordt geleverd met een en uitneembaar koffiefilter met greep wat gemakkelijk schoon te maken is, dus u hoeft geen papieren koffiefilters te gebruiken. De druppelstop zorgt ervoor dat het koffiezetapparaat niet lekt wanneer je de kan verwijdert.

Eenvoudig in gebruik
Het koffiezetapparaat is erg handig in gebruik dankzij de aan/uit schakelaar met led indicator zodat je gemakkelijk kunt zien of het koffiezetapparaat aan staat. Het is voorzien van een warmhoud functie voor de kan, deze functie schakelt automatisch uit na 40 minuten, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij aan blijft staan.

Compact ontwerp
Het Eurotrail koffiezetapparaat heeft 1,0 ltr. volume waarmee je tot 10 kopjes koffie per keer zet. Het koffiezetapparaat heeft een laag stroomverbruik van 830W en is daardoor ook geschikt voor op de camping. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat het koffiezetapparaat stabiel op het aanrecht staat.

Inbegrepen:
Koffiezetapparaat, dubbelwandige roestvrijstalen isolatie kan, uitneembaar koffiefilter, koffielepel, handleiding.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof/RVS
Afmetingen & gewicht
Hoogte 32 cm
Breedte 19,6 cm 
Diepte 27,3 cm
Inhoud  1 liter  / 10 kopjes
Gewicht 1,78 kg
Technische specificaties
Aansluitspanning 230V
Energie verbruik 830W