Naar boven

Mestic MS-125 Cyclone stofzuiger

Omschrijving

Verdient jouw (kampeer)voertuig, tent of boot een schoonmaakbeurt? Kies dan voor de draagbare Mestic cycloon stofzuiger MS-125. De zakloze stofzuiger heeft een telescopisch verstelbare stofzuigerbuis en een uitwasbaar filter. Ideaal voor gebruik tijdens vakanties!

Handstofzuiger met telescopisch verstelbare steel

De Mestic MS-125 beschikt over een telescopisch verstelbare stofzuigerbuis. Je bepaalt zelf hoe ver je de steel uittrekt: de cycloon stofzuiger is dus voor iedereen te gebruiken. Ook zijn compacte formaat en lichte gewicht van slechts 2 kg maken hem erg handig in gebruik. In plaats van een stofzuigerzak heeft deze cycloon stofzuiger een afneembaar stofreservoir. Leeg het reservoir, met een inhoud van 0,8 L, met slechts één druk op de knop. Vergeet niet om zo nu en dan ook het uitwasbare filter schoon te maken. Zo blijft de steelstofzuiger in topconditie!

Belangrijkste voordelen

  • Draagbare cycloon stofzuiger
  • Telescopisch verstelbare stofzuigerbuis
  • Afneembaar stofreservoir
  • Uitwasbaar filter
  • Vier meter snoer
Inclusief diverse mondstukken

Bij de Mestic MS-125 krijg je naast een vloerborstel ook twee losse mondstukken. Deze kan je direct op de opening voor de luchtaanzuiging zetten. De meubelzuigmond gebruik je voor meer dan alleen meubels. Zo stofzuig je gemakkelijk de auto uit of maak je de keukenkastjes stofvrij. De kierenzuigmond is ideaal om tussen kieren of andere smalle ruimtes te zuigen. Bijvoorbeeld tussen de auto-, camper- of caravanstoelen. Met het vier meter lange snoer heb jij voldoende beweegruimte vanaf het stopcontact. Het vermogen van de cycloon stofzuiger is 500 W.

De Mestic MS-125 compacte stofzuiger neem je gemakkelijk mee op vakantie. Maak jouw tent weer vrij van stof en kruimels of gebruik de mondstukken om tussen de caravanstoelen te zuigen. Met deze zakloze cycloon stofzuiger kan het allemaal!

Specificaties

Fysieke kenmerken  
Kleur Grijs/blauw
Materiaal behuizing Kunststof
Afmetingen & gewicht   
Afmetingen (lxbxh) 29,1 cm x 12,2 cm x 22 cm 
Eigen gewicht 2 kg 
Technische specificaties  
Vermogen 600 W 
Aansluitspanning 220-240 V
Overige specificaties  
Filter uitwasbaar Ja
Soort filter Uitneembaar filter
Filter uitwasbaar Ja
Oplaadbaar Nee
Stroomverbruik 2,6 A
Snoerlengte 4 m
Kabelopwikkeling Nee
Telescopische steel Ja
Type stofopvang Stofbak
Inhoud stofopvang 0,8 L
Zuigkrachtregeling Nee
Keurmerk  CE