Naar boven

Mestic MKK-300 keramische kachel

Omschrijving

Met de Mestic keramische kachel MKK-300 haal je gegarandeerd sfeer in huis. De kachel met traploos verstelbare thermostaat zorgt voor een constante en aangename temperatuur. Neem hem mee op vakantie of creëer het ideale klimaat in bijvoorbeeld jouw thuiskantoor.

De Mestic keramische kachel MKK-300 is een goede keus voor wie soms wat extra sfeer of warmte kan gebruiken. Bijvoorbeeld in de caravan of in een afsluitbare ruimte zoals de slaapkamer. Het vrijstaande elektrische kacheltje past door zijn compacte formaat van 41 x 30 x 14 cm in vrijwel iedere ruimte. De kachel heeft twee warmtestanden: 1000 en 2000 W. Deze bedien je met de knoppen aan de achterkant. Ook is hij voorzien van een thermostaat die voor een constante en aangename temperatuur zorgt. Deze thermostaat is traploos instelbaar. Alleen genieten van het sfeervolle vlambeeld? Ook dat is mogelijk!

Belangrijkste kenmerken

  • Verwarmingscapaciteit: 2 kW
  • Twee warmtestanden: 1000 en 2000 W
  • Traploos instelbare thermostaat
  • Aanraak-, omval- en oververhittingsbeveiliging
  • Ideaal als bijverwarming (20-30 m²)
  • Afmetingen: 41 x 30 x 14 cm (hxbxd)


Veilige sfeerkachel voor thuis of op vakantie

De Mestic keramische kachel MKK-300 verspreidt een aangename warme lucht door de ruimte. Het zwarte kunststof sfeerkacheltje is daarbij voorzien van beveiliging, zodat je geen risico loopt op ongelukken. De aanraak- en omvalbeveiliging zorgen ervoor dat hij direct uitschakelt als hij omvalt of verplaatst wordt. Ook bij oververhitting schakelt de kachel automatisch uit. Onbezorgd genieten dus! Je verplaatst de keramische kachel met behulp van de handgreep aan de achterkant. Vanwege zijn compacte formaat en lichte gewicht van 4 kg, neem je hem eenvoudig mee op vakantie.

Zet de Mestic keramische kachel MKK-300 aan en geniet van comfortabele warmte en een sfeervol vlambeeld. De elektrische camping kachel is veilig en gemakkelijk mee te nemen of te verplaatsen. Zo creëer jij het ideale klimaat in huis of op de vakantiebestemming.


Aanraak- & omvalbeveiliging

Voorkom ongelukken op de camping. Mestic  elektrische kachels beschikken allemaal over aanraak- en omvalbeveiliging. Valt het apparaat om of wordt hij bijvoorbeeld verplaatst? Dan schakelt de kachel geheel automatisch uit. Ideaal wanneer je gaat kamperen met kinderen of huisdieren in de buurt.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Afmetingen & gewicht
Gewicht 4 kg
Product afmetingen (dxbxh) 14 cm x 30 cm x 41 cm
Technische specificaties
Aansluitspanning 230V AC
Veiligheidsvoorziening  Aanraak- en omvalbeveiliging
Verwarmingsvermogen 1000 en 2000 W
Instelbare thermostaat Ja
Keurmerk  CE