Naar boven

Gimeg Campingaz 29 mb drukregelaarset 1/4 inch links

Omschrijving

Campingaz gasflessen zijn een bekend gezicht op elke camping, haven en kampeerwinkel. Niet gek, aangezien ze vanwege het kleine formaat en lage gewicht ideaal zijn voor in de tent, vouwwagen of boot. Om de gasfles te gebruiken voor uw apparatuur heeft u een gasdrukregelaar nodig. Daarvoor biedt Gimeg deze gasdrukregelaarset, speciaal geschikt voor campingaz gasflessen. Veiligheid staat voorop!

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur, zoals een kooktoestel, kachel of barbecue, op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze comprimeert de flesdruk in uw gasfles naar werkbare druk voor uw installatie. Zo kunt u naar hartenlust koken of barbecueën op de camping. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 29 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: Campingaz
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch
  • Toepassing: geschikt voor buitengebruik

Wanneer gebruikt u de Campingaz gasdrukregelaarset van Gimeg?

Het is belangrijk dat de werkdruk van de ontspanner overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met de Campingaz gasdrukregelaarset van Gimeg comprimeert u de druk in uw gasfles naar 29 mbar. De set bestaat uit een drukregelaar met een 1/4 inch linkse schroefaansluiting en een propaanslang van 1,5 meter met twee aangeperste koppelingen van 1/4 inch links. Hierop kunnen compatibele apparaten worden aangesloten. Controleer na montage altijd de gemaakte verbinding op gasdichtheid. Deze regelaarset van Gimeg is geschikt voor recreatief buitengebruik. Bijvoorbeeld voor de barbecue, buitenkeuken of buitenverwarming. 

Met deze gasdrukregelaarset van 29 millibar sluit u uw Campingaz gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Beoefen uw kookkunsten waar u maar wilt!

Specificaties

Fysieke kenmerken 
Kleur Blauw/oranje
Materiaal Staal/PVC
Afmetingen & gewicht
Lengte gasslang 1,5 m
Gewicht 0,55
Technische specificaties
Uitgangsaansluiting 1/4 inch links
Werkdruk 29 mbar
Capaciteit 1,5kg/h
Art.nr:
5600117
Merk:
Magazijn werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden in het magazijn is het op dit moment niet mogelijk om een bestelling in de webshop te plaatsen.
Deel dit artikel

Anderen bestelden ook